Open dag biodanzaschool Utrecht

Open dag biodanzaschool Utrecht

zo 4 februari 10:00 tot zo 4 februari 17:00
Studio 3
Weg naar Rhijnauwen 3
Utrecht
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-13308157
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
50,00
Docente:
Monique Hoed
Organisator:
Monique Hoed

Ben jij iemand die langer dan een half jaar biodanza beoefent en geraakt is door de dans? Wil jij meer weten van de achtergrond van biodanza, en jezelf al dansend verdiepen? Dan is de opleiding misschien wat voor jou. De nieuwe cyclus van de biodanzaschool Utrecht start op 27 en 28 april 2024.

Om kennis te maken zijn er twee open dagen: op 22 oktober en op 4 februari. Je hoort dan meer over het curriculum en maakt kennis met mij en de opleidingsplek.

Rolando Toro, de grondlegger van biodanza, zegt:

“Biodanza is geboren uit een meditatie op het leven – uit het verlangen om te worden herboren uit onze beschadigde gebaren, uit onze lege en steriele structuur van onderdrukking. Zij komt absoluut voort uit heimwee naar de liefde. Biodanza stelt voor omde oorspronkelijke band te herstellen van de menselijke soort met de gehele biologische wereld en met het universum als kosmisch geheel.”

Ten diepste gaat biodanza over het herstellen van verbinding en contact. In eerste instantie met jezelf, en vervolgens met de ander en het geheel. Die verbinding leren we al dansend opnieuw te ontsluiten en te beleven. We openen ons potentieel en groeien aan en met elkaar. We ontdekken wat bij ons past en wat niet. We worden echter en waarachtiger.

In deze tijd van maatschappelijke onrust en polarisatie zijn waarachtigheid en verbindend vermogen grote krachten, die het mogelijk maken om écht samen te werken, en een wereld te creëren die meer in overeenstemming is met liefde en respect voor het leven. Biodanza is een krachtig instrument om in te zetten. Jij op jouw plek en ik op de mijne. Ik nodig je uit om op ontdekking te gaan. Wees welkom bij mijn open dagen. Ik vertel je er meer over.