Start jaargroep Dansend naar Zelfliefde – Arnhem – 7 zaterdagen

Start jaargroep Dansend naar Zelfliefde – Arnhem – 7 zaterdagen

za 9 september 10:30 tot za 9 september 17:30
't Huukske
Mauritsstraat 22
Arnhem
Website:
Ga naar de website
Doelgroep:
volwassenen: Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
€475,-- / €525,--
Docente:
Kim van der Klis
Organisator:
Kim van der Klis

AANMELDEN VIA DEZE LINK

https://naturemoves.activehosted.com/f/23

Je krijgt dan automatisch bevestiging van je inschrijving en informatie over je betaling. 

Heb jij dat ook? Zo’n kritisch stemmetje in jezelf dat je ongevraagd voorziet van negatieve feedback over jezelf? Ik in ieder geval wel…. regelmatig. “Je had beter je best moeten doen. Je moet eerst hard werken en dan pas mag je genieten. Je moet toch echt meer gaan spoten”… etc etc etc. Veel mensen zijn behoorlijk hard voor zichzelf in hun gedachtes, soms zelfs zonder dat ze het zelf doorhebben. Vaak voelen we meer empathie voor de problemen van onze goede vrienden/vriendinnen dan voor onze eigen problemen! Dit stemmetje, je innerlijke criticus, brengt je helaas weinig energie en weinig zelfvertrouwen. Het brengt je vooral een gevoel van harder je best te moeten doen en het idee dat je pas goed genoeg bent als je van alles hebt veranderd. Want je innerlijke criticus vindt dat je aardiger, slimmer, zachter, krachtiger, actiever, sportiever, gezonder moet worden.

Hoe fijn zou het zijn als je zachter kunt zijn voor jezelf. Om meer compassie te hebben voor jezelf. Je bent namelijk al prachtig zoals je bent! Een mooi mens, een uniek mens met hele eigen kwaliteiten en ervaringen die de wereld iets te brengen heeft. Gewoon om wie je bent. Je bent goed zoals je bent…..  je hoeft niet te veranderen. Juist niet! Dat vraagt zelfcompassie, zelfliefde. En dat geeft enorm veel innerlijke rust en ruimte.

Hier gaan we mee dansen en mee oefenen tijdens mijn biodanza jaargroep. Samen dansen we met veel zachtheid en liefde voor onszelf en voor de ander. We helpen elkaar en steunen elkaar in elkaars proces . Zeven zaterdagen gaan we heerlijk samen dansen, samen lunchen, samen delen, samen rusten, samen groeien en samen genieten.

Wat is een biodanza jaargroep?

Een biodanza jaargroep geeft een verdieping op dansen in een wekelijkse groep. Je danst met een vaste groep dansers met minimaal een half jaar biodanza ervaring zeven zaterdagen van elk twee lange vivencia’s. We hebben dus echt de tijd om heerlijk te vertragen en de diepte in te gaan. Elke maand zie je dezelfde mensen weer waardoor we elkaar steeds beter leren kennen en met elkaar een hele veilige en vertrouwde groep creëren. Ook jij kan dan nieuwe stappen zetten in jouw persoonlijke transformatie proces. Een jaargroep kan (net als een wekelijkse groep) voelen als een warm bad, als thuiskomen, als helemaal jezelf kunnen zijn. Het is biodanza ten diepste ervaren. Naast biodanza en deelrondes zal ik ook af en toe andere methodes inzetten tijdens de jaargroep. Denk bijvoorbeeld aan een meditatie of visualisatie. En natuurlijk zijn er deelrondes om woorden te geven aan jouw innerlijke reis.

Geef je jezelf dit cadeau van verdieping en transformatie naar meer zelfliefde?

 

Praktische informatie jaargroep Dansend naar Zelfliefde

We dansen op zeven zaterdagen van 10:30 tot ongeveer 17:30. De data zijn:

  • 9 September
  • 14 Oktober
  • 18 November
  • 13 Januari
  • 24 Februari
  • 23 Maart
  • 20 April

Het is de bedoeling dat je deelneemt aan (bijna) alle dagen van de jaargroep. De data heb ik zorgvuldig gekozen en vallen geen van allen in een schoolvakantie van regio zuid of aansluitend aan een Nationale Feestdag. Omdat we met een vaste groep mensen dansen, is het niet mogelijk om halverwege in te stromen of halverwege iemand jouw plaats in te laten nemen.

Locatie: de sfeervolle met heerlijke vloerverwarming in ’t Huukske, Mauritsstraat 22 in Arnhem

Kosten:

Vroegboekprijs: 475,– (in 1x betalen voor 15 augustus)

Normale prijs: 525,– (betalen in 2 termijnen mogelijk)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 1 augustus 100% restitutie met €50,– administratiekosten
  • Van 1 augustus tot 1 september 50% restitutie
  • Vanaf 1 september is er geen restitutie meer mogelijk omdat ik jouw plek voor de gehele jaargroep reserveer.