Start jaargroep Thuiskomen in jeZelf – Arnhem – 8 dagen

Start jaargroep Thuiskomen in jeZelf – Arnhem – 8 dagen

za 19 oktober 10:30 tot za 19 oktober 17:30
't Huukske
Mauritsstraat 22
Arnhem
Website:
Ga naar de website
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
€570,-- tot 15 juli, daarna €610,--
Docente:
Kim van der Klis
Organisator:
Kim van der Klis

Het thema

Het thema van mijn volgende jaargroep is ‘Thuiskomen in jeZelf’. Het thuiskomen in wie je in essentie bent. Je bent niet alleen je lichaam, je bent niet alleen je gedachten, je bent niet alleen je dans. Je bent zoveel meer dan dat! In essentie ben jij, ben ik, is iedereen pure liefde en een stralend licht. Hier gaan we naartoe dansen, elkaar helpen om naartoe te bewegen, door het licht in de ander te zien, help je de ander zijn of haar licht te omarmen. We zullen in de nieuwe jaargroep wat meer dan afgelopen jaar dansen in de lijn van transcendentie. Want als we verbinding maken met de eenheid van alles, dan kunnen we thuiskomen. Wij zijn onderdeel van het universum, en het universum is onderdeel van ons. Jij bent een wonder, een kosmisch wezen en die grootsheid daar mag je naar terugkeren. Daar mag je in landen. Daar mag je in thuiskomen. Om zo de heelheid in jezelf ten diepste te ervaren.

 

De data

We dansen op zeven zaterdagen en één zondag van 10:30 tot ongeveer 17:30.

 • Zaterdag 19 oktober
 • Zaterdag 16 november
 • Zondag 8 december
 • Zaterdag 11 januari
 • Zaterdag 8 februari
 • Zaterdag 15 maart
 • Zaterdag 12 april
 • Zaterdag 17 mei

Het is de bedoeling dat je deelneemt aan (bijna) alle dagen van de jaargroep. Omdat we met een vaste groep mensen dansen, is het niet mogelijk om halverwege in te stromen of halverwege iemand jouw plaats in te laten nemen.

 

De locatie

We dansen weer in de sfeervolle en fijne zaal van ’t Huukske die zelfs heerlijke vloerverwarming heeft! Lunchen doen we in een andere ruimte in het gebouw zodat mensen die dat willen, na de lunch in de danszaal in stilte kunnen rusten/liggen. Ook is er een (klein) keukentje met koelkast en fornuis en alle bestek ed.

Op de dansdag in december dansen we in La Capelle (ook in Arnhem-noord) omdat er geen datum in december meer beschikbaar was in ’t Huukske.

 

Het team

Natuurlijk geef ik deze jaargroep niet alleen! Ik word ondersteund door twee prachtige mensen: Joy & Peter. Joy is sjamaan en zal een aantal sjamanistische oefeningen begeleiden gedurende de jaargroep.

 

De prijs

Tot 15 juli betaal je voor de hele jaargroep €570,–

Daarna betaal je €610,–

Als extra bonus mag je op mijn dansdag van zaterdag 28 september met 50% korting meedansen. Dat is een hele dag extra dansen voor maar €37,50,– (mits je je voor die datum al hebt aangemeld en hebt betaald voor de jaargroep).

 

Aanmelden

Stuur me een mailtje met je aanmelding. En maak het juiste bedrag over op rekeningnummer NL47 TRIO 0338 7226 10 tnv Kim van der Klis en onder vermelding van “jaargroep en je naam”.

Wil je ook meedansen op zaterdag 28 september voor maar 37,50 euro, tel dan dus dit bedrag erbij op en zet bij je overschrijving “jaargroep en dansdag en je naam”.

 

Dans je mee?

Acht dagen genieten, verbinden, verdiepen, verzachten en bovenal……. thuiskomen? Ik zou het heerlijk vinden om je erbij te hebben in ieder geval.

Twijfel je of je voldoende ervaring hebt of heb je andere vragen?? Stuur me even een mailtje. Ik beantwoord mijn mail meestal in 1-2 werkdagen (uitzondering zijn de schoolvakanties – dan kan het wat langer duren).

Warme omhelzing,

Kim

 

PS: Wat is een biodanza jaargroep?

Een biodanza jaargroep geeft een verdieping op dansen in een wekelijkse groep. Je danst met een vaste groep dansers met minimaal een half jaar biodanza ervaring zeven zaterdagen van elk twee lange vivencia’s. We hebben dus echt de tijd om heerlijk te vertragen en de diepte in te gaan. Elke maand zie je dezelfde mensen weer waardoor we elkaar steeds beter leren kennen en met elkaar een hele veilige en vertrouwde groep creëren. Ook jij kan dan nieuwe stappen zetten in jouw persoonlijke transformatie proces. Een jaargroep kan (net als een wekelijkse groep) voelen als een warm bad, als thuiskomen, als helemaal jezelf kunnen zijn. Het is biodanza ten diepste ervaren. Naast biodanza en deelrondes zal ik ook af en toe andere methodes inzetten tijdens de jaargroep. Denk bijvoorbeeld aan een meditatie of visualisatie. En natuurlijk zijn er deelrondes om woorden te geven aan jouw innerlijke reis.

Annuleringsvoorwaarden:

 • Tot 15 juli 100% restitutie met €50,– administratiekosten
 • Van 15 juli tot 15 september – 50% restitutie
 • Vanaf 15 september is er geen restitutie meer mogelijk omdat ik jouw plek voor de gehele jaargroep reserveer.