Verbinden in Vrouw-Zijn

Verbinden in Vrouw-Zijn

za 9 maart 13:00
't Huukske
Mauritsstraat 22
Arnhem
Website:
Ga naar de website
Doelgroep:
Vrouwen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
33,00
Docente:
Kim van der Klis
Organisator:
Kim van der Klis

Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag waarop over de hele wereld vele vrouwen verbinden om elkaar te ondersteunen en hun vrouw zijn te eren. Om hun sisterhood te verstevigen. Een mooi moment voor een speciale middag om jouw Vrouw-Zijn te voelen, te voeden en te vieren. Door samen te komen met alleen vrouwen, kun je jouw Vrouw-Zijn verdiepen en kunnen we elkaar ondersteunen. Deze middag is weer een co-creatie van Eline en mij en vanuit ons hart ontstaan.

Op zaterdag 9 maart komen we samen van 13-17u om te verbinden in zachte vrouwenkracht. We dansen, we ont-moeten en we gaan naar een diepe ontspanning toe. Gun jezelf deze middag helemaal voor jou! Even niet zorgen voor een ander, maar zorgen voor jezelf. Genieten van het samen zijn en samen dansen met andere vrouwen, van het ontspannen om weer helemaal zelf op te laden. Zo kun jij je vrouwelijk energie weer meenemen de wereld in…. Die ons vrouwen zo hard nodig heeft!

De middag bestaat uit een biodanza vivencia met veel zachtheid en het werken met de lemniscaat onder leiding van Eline. De lemniscaat zorgt voor evenwicht en heeft een vitaliserende werking. Dit mooie symbool zorgt voor de doorstroming van energie in je lichaam waardoor je lichaam weer in harmonie wordt gebracht op zowel fysiek niveau als energetisch niveau. De lemniscaat is een krachtig instrument om je nervus vagus te resetten. We maken deze middag gebruik van de prachtige handgemaakte lemniscaten van Jan Willemsen/ Je Puurheid. Speciaal voor alle vrouwen die meedoen, maakt Jan een mini-lemniscaat die je mee naar huis kunt nemen. Zo kan deze middag ook thuis lekker doorwerken (bij de prijs inbegrepen). Zie Welkom | JEPuurheid voor foto’s van de lemniscaat. Met veel dank aan Jan!

 Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 9 maart (dag na Internationale Vrouwendag)
  • Tijd: van 13-17u
  • Locatie: ’t Huukske, Mauritsstraat 22 in Arnhem
  • Prijs: €33,– p/p – dit is inclusief thee met lekkers én een kleine lemniscaat van Jan om mee naar huis te nemen

Aanmelden door je ticket te kopen via: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/68343/verbinden-in-vrouw-zijn/event-info/

NB: Je krijgt geen mail ter bevestiging – met de aankoop van je ticket reserveer je automatisch je plek.