Verdiepings- en verbindingsdag voor vrouwen

Verdiepings- en verbindingsdag voor vrouwen

za 1 juni 10:00
De Bazuin

Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-25007217
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
65 euro (55 als je je aanmeldt vóór 14 april)
Docente:
Julia Arnscheidt
Organisator:
Julia Arnscheidt

Op 2 maart heb ik mijn eerste vrouwendansdag gegeven en dat was magisch! 24 vrouwen uit heel Nederland zijn naar Zwolle gekomen om diep te duiken in hun vrouwzijn. Grofweg waren er twee smaken: de vrouwen die sowieso heel erg genieten van activiteiten met alleen vrouwen en de vrouwen met een gezonde weerstand tegen dit soort activiteiten. Op het eind voelden we ons allen bijzonder blij, vervuld en dankbaar met wat er was ontstaan en riepen we spontaan: dit vraagt om een vervolg.

En nu is het zover. Op 1 juni organiseer ik weer een verdiepingsdag voor vrouwen, deze keer met als thema “zacht”.

Waarom deze dag? Ik geloof er heilig in dat het aan ons vrouwen is om de volgende revolutie te ontketenen. Feitelijk is deze revolutie (zonder het eeuwenoude wapengekletter van weleer) al een tijdje gaande. Het gaat om een revolutie die uitgaat van onze vrouwelijke, zachte yin-energie. Een ontvangende energie die tegelijkertijd stevig gegrond is in ons bekken en in onze buik. 

Wat mij betreft is het tijd om deze zachte kracht in ons steeds beter te leren kennen en te belichamen. Hoe meer wij ons van deze kracht bewust zijn en hoe beter wij hem ‘onder de knie hebben’ des te sneller zal de revolutie gaan.

De zomer is het perfecte tijdstip voor een ontdekkingsreis door deze zachtheid in ons. Want alles om ons heen is dan ook zacht. Denk alleen aan al die mooie pasteltinten in de natuur.

En ja, het wordt weer een bijzonder mooie dag. We gaan ons niet alleen met onze eigen in onszelf gegronde zachte kracht verbinden maar ook met elkaar. We gaan oude pijn en weerstand helen en ons vrouw zijn met elkaar vieren.

Het wordt een dag vol plezier en lichtheid en magie. Een dag vol voelen, ervaren en genieten. Een dag om met al je zintuigen in je op te snuiven en voor altijd in je lijf te integreren.

Wil je erbij zijn? Zet dan de datum meteen in je agenda en meld je aan bij mij via info@loveinmotion.nl of bel of app met 06 25007217. 

Een paar reacties van deelnemers:

“Wat een heiligheid. De stilte, de bloemen, jullie schoonheid… dankbaar!”

“Soms vind je geen woorden voor zo’n intense beleving… Maar het warme gevoel, de tintelingen, de zachtheid blijven nog steeds in mij rondzingen… Dank jullie wel!”

“Ik voel de vrouwendag nog nazinderen in mij. De energie die daar vrij kwam, 1+1=5 zo ongeveer. Een grote verdubbeling van wat wij vrouwen zelf inbrachten. Ik leer zoveel om nog dieper te voelen. Erg dankbaar ben ik. ”

“YES!!! Nog een vrouwen dansdag!  Ik heb de datum gelijk ik mijn agenda genoteerd. Zo prachtig mooi was 2 maart. Nog steeds word ik warm van binnen als ik er aan terug denk. Al die vrouwelijke energie om en door mij heen. Het dansen van creatie, sensualiteit, verleiding, speelsheid. Het ontvangen en elkaar eren.  Zo.. elke dans heeft mij geraakt. (…) Ik kan alleen maar tegen zoveel vrouwen zeggen.. ga voelen en beleven. Deze ervaring is een verrijking. Keer op keer weet ik van te voren niet wat mij te wachten staat. En dat is nou precies dátgene wat het zo mooi maakt. Net als het leven. Verwacht het onverwachte. Ga op reis en voel dat je leeft.”

“De vrouwendag was voor mij spannend. Hoe zat het met mijn ‘allergie’? Op de heenreis in de auto werd ‘onze bijzondere hooggevoeligheid’  besproken en ik voelde best wat weerstand. Bij binnenkomst ook; veel hoge stemmen door elkaar, ruisende rokken, royaal eten, thee en koekjes en bergen bagage (ik ook hoor). En dan ben jij daar: een rustpunt. Jouw en jullie inbreng en de groep ervoer ik als onderzoekend en gegrond. Jij staat voor wat je te brengen hebt en voor mij klopt het helemaal. Ik vóél je energie, je opbouw, de vrouwelijke, stevige intentie. En daar hou ik van! De oefeningen na de pauze vond ik heel mooi en fijn. Het was zo’n mooie tegenhanger voor de hoge energie die ik snel bij vrouwengroepen ervaar. Ik gun veel meer vrouwen dansdagen bij jou/jullie om het vrouw zijn verder te onderzoeken, ervan te genieten en de waarde in te gaan zien. Dat onze vrouwelijke energie hard nodig is om samen een (nog) mooiere, betere wereld te creëren.”

“Dankjewel lieve Julia en ook alle lieve vrouwen voor deze intense geweldige verbindingsdag samen.”

“Dankjewel Julia, in één woord: AMAZING!”

“Woorden schieten gewoon tekort nu. Maar ik stond net voor de spiegel en keek mezelf in m’n ogen aan. Emotioneel. Dankbaarheid voel ik. En hee… vrouw. Ik zie jou.”