Verdiepings- en verbindingsdag voor vrouwen

Verdiepings- en verbindingsdag voor vrouwen

zo 25 juni 10:00
Bazuin

Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-25007217
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
65 euro (55 euro bij aanmelden vóór 31 januari)
Docente:
Julia Arnscheidt
Organisator:
Julia Arnscheidt

Elke keer wanneer ik het toelaat om écht af te dalen in mezelf, word ik diep geraakt. Wat zit er toch een enorme schat verborgen in mij, wat valt er nog veel te ontdekken! Ik word geraakt door de vrouw in mij die daar met veel geduld, passie en in al haar wijsheid op mij zit te wachten. Ik vang dan telkens een glimp op van die enorme schoonheid en ja – echt wel grootsheid –  van de vrouw in mij.

Met deze verdiepingsdag nodig ik je uit om samen met mij en vele andere mooie vrouwen en zusters diep te gaan duiken in je vrouw zijn.

Het wordt een dag van ervaren, genieten en elkaar zien. Een dag waarin we de vrouw in ons op verschillende lagen gaan voelen, voeden en eren. Een dag waarin we onszelf gaan (her)vinden en overstijgen. Een dag waarin we onze verbondenheid met onszelf, met alle aanwezige vrouwen en het vrouwelijke in de wereld gaan verdiepen en vieren.

Mannen- en vrouwenwerk… ik moest er lang niets van hebben. “Prima als anderen ermee bezig zijn, maar dat is niets voor mij”, dacht ik. En toch, eigenlijk zaten er al heel wat zaadjes in de grond die nu tot bloei willen komen.
Wat voor zaadjes? Elke keer als we bij de biodanza een dans met alleen vrouwen doen, dan gebeurt er iets in mij. En bij mijn afstuderen in februari 2022 nodigde ik ook al alle aanwezigen vrouwen uit om samen met mij te dansen. Die dans zit nog steeds diep in mij en eigenlijk voelde ik toen al de duidelijke roep om met alleen vrouwen de diepte in te gaan.

Wij vrouwen hebben iets in ons wat alleen wij aan de wereld kunnen geven: alleen wij kunnen geboorte geven! Ongeacht of je dat ooit daadwerkelijk hebt gedaan of niet, dit potentieel verbindt ons met elkaar op een onbewust en diep niveau. Wij hebben daarmee toegang tot diepe bewustzijnslagen die gevoeld en ervaren willen worden.

Ik kijk ernaar uit om met jou ons vrouw zijn te gaan (her)ontdekken en vieren! Ben je erbij?