Verdiepingsdag “Een nieuw Begin” met Agnes Woertman

Verdiepingsdag “Een nieuw Begin” met Agnes Woertman

za 6 januari 10:30
Bremerpoort
Bernardusstraat 15
Ulicoten
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0630411717
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
70
Docente:
Agnes Woertman
Organisator:
Agnes Woertman

“Soms zijn er natuurlijk geen woorden. Het is daar waar de dans begint. Dans, dans, anders zijn we verloren.  Pina Bausch

De traditie om op de eerste zondag van het nieuwe jaar te starten met de dansdag “Een nieuw begin” wordt dit jaar heel speciaal. Het is een jubileumjaar; voor de tiende keer dansen we het nieuwe jaar in met elkaar! Natuurlijk zal dat extra feestelijk zijn (Verrassing!). Omdat het een jubileumjaar is geef ik de dansdag niet alleen op zondag maar ook zaterdag (dezelfde vivencia’s).

Het is zo heerlijk om aan het begin van het jaar al dansend een pas op de plaats te maken. Om met een frisse blik het nieuwe jaar in te dansen, een dag voor onszelf om te voelen welke koers, welke keuzes, welke nieuwe of bekende wegen we willen gaan bewandelen. We kunnen de dans ook gebruiken om echt te voelen hoe het met ons gaat. De dans liegt niet. Een heel fijne dag om te ankeren en te bronnen in jezelf te midden van een groep heel fijne, warme mensen. Dans je mee?

De danslocatie is dezelfde als vorig jaar, een heel grote, hoge ruimte met daaraan grenzend een fijne ontmoetingsruimte. Er is ook voldoende ruimte om in de pauze te rusten of buiten te wandelen. Gratis parkeren voor de deur. Er rijden GEEN bussen. Mocht je graag een lift hebben, laat me dat dan weten.

Geschikt voor mensen met ruime Biodanza ervaring.

Laat bij je aanmelding even weten of je graag op zaterdag of zondag komt.

Info en aanmelding: info@biodanzametagnes.nl