Verdiepingsweekend “Heerlijk lijf” (met kamperen)

Verdiepingsweekend “Heerlijk lijf” (met kamperen)

za 12 augustus 10:30 tot zo 13 augustus 17:30
De Pekhoeve, Breda
Pekhoeve Sociaal Cultureel Centrum De
Dorpstraat
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0630411717
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Weekend
Kosten:
140
Docente:
Agnes Woertman
Organisator:
Agnes Woertman

Er komt weer een fantastisch zomers (kampeer)weekend aan! Al vele jaren combineren we in de zomer een verdiepingsweekend Biodanza met zalig genieten, eten, zwemmen bij onze vrienden Luc en Hilda in hun fantastische tuin (met zwemvijver). Elk jaar weer een hoogtepunt!

Het thema is “Heerlijk lijf”. Ons lichaam is ons dierbare thuis en een belangrijke bron van genieten. De smaak en sensatie in onze mond van een rijpe aardbei, de geur van lentebloesem, onze blote voeten in het gras, zwemmen in de branding, het (sensuele) genoegen van een streling; ons lichaam biedt ons oneindig veel plezier. Ons vermogen om te genieten wordt gestimuleerd. Uit ons hoofd, in ons lijf, dan wordt het leven zachter, gevoeliger, aangenamer.

Telkens wanneer ik vivencia’s geef in de lijn van Seksualiteit voel ik de noodzaak dit vaker te doen. Het geeft ons zoveel ruimte, speelsheid en verbinding met levenskracht; het doet ons zo goed! Het geeft een boost aan nieuw levensvuur. De essentie van Seksualiteit is puur, zuiver en heilig. Ons lichaam is eerlijk en heerlijk; het liegt niet over wat wij voelen of fijn vinden. “Seksualiteit en leven zijn onvoorwaardelijk met elkaar verbonden. “ zei Rolando Toro.

Een zalig weekend om te zakken in jezelf, in je lijf en volop te genieten van de dans en het (samen)leven.

Praktische informatie:

Zaterdag 12 en zondag 13 augustus

Locatie: de Pekhoeve te Breda

Tijden: beide dagen dansen van 11 tot 18 uur

Na het dansen zaterdag ben je van harte welkom in het paradijs van onze dansvrienden in hun geweldige tuin; om samen te eten, te zwemmen, te kamperen.

Kosten Biodanza tweedaagse: 140,-

Het bedrag voor kamperen inclusief diner en ontbijt is in totaal 45,-

Enkel mee eten op zaterdagavond kost 25,-

 

 

Geef bij je aanmelding aan of je komt kamperen, of mee eet, of naar huis gaat, en eventuele dieet wensen. De kampeerplek is 8 km van de dansplek.

voor mensen met ruime Biodanza ervaring.

Informatie en inschrijving: info@biodanzametagnes.nl of via FB.