Vrouwen Jaargroep

Vrouwen Jaargroep

zo 17 september 11:00 tot zo 17 september 18;00
Vrije School, Sperwerstraat 1 te Alkmaar
Sperwerstraat 1
Alkmaar
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06-20618971
Doelgroep:
Vrouwen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Meerdaags
Kosten:
€ 390,00 voor 6 zondagen
Docente:
Marleen van Koeveringe
Organisator:
Marleen van Koeveringe
Wij als vrouwen hebben elkaar nodig om ons te verbinden, onze verlangens naar lichtheid, vrede, wijsheid, eenheid, stromend-zijn, meer yin-zijn en uiteraard liefde, heeft voeding nodig. Voeding van vrouwen, aanraking, plezier, humor, zachtheid, ongedwongenheid, speelsheid en ogen zonder oordeel.
In Biodanza is er  een ceremonie dat de mannen de vrouwen eren, buigen in dankbaarheid voor de vrouwen voor alles wat ze voor hen gedaan en betekend hebben. Vervolgens doen de vrouwen dit dan naar de mannen toe.
Misschien is dankbaarheid en liefde voor de ander, wel de sterkste boodschap van Biodanza.
In onze Vrouwen jaargroep wil ik  ons verbinden als vrouwen, de vrouwen uit ons leven eren. De vrouwen die ons zijn voor gegaan en de vrouwen, die na ons komen. Te dansen voor de vrouw, Godin van onze tijd.
Dankbaarheid te dansen voor de vrouw , die aan ons het leven geschonken heeft, voor de liefde voor ons wezen, wie wij zijn. te laten voelen en zien dat wij er voor haar zijn, de waardering voor haar wijsheid. Te vragen voor onze vrouwelijke kracht, te dansen voor vrede om ons één te laten voelen en te helen.
Het dansen, delen en samenzijn met vrouwen geeft mijzelf heel veel, brengt me steeds dichterbij mezelf en maakt mijn intuitie steeds meer wakker, en ik voel dat deze sterker wordt. Daar ben ik heel blij mee.
Marga Willemse en Doreen Das, mijn 2 lieve collega’s ondersteunen ons weer dit jaar.
Voor komend seizoen stel ik weer 6 zondagen voor van het najaar tot het voorjaar. Elke zondag van 11 uur tot ca 18 uur. In de gymzaal van de Vrije School, Sperwerstraat 1 in Alkmaar.
De data zijn:
2023: Zondag 17 september, Zondag 15 oktober, Zondag 10 december
2024: Zondag 14 januari, Zondag 4 februari, Zondag 10 maart.
Ik dans graag weer met een vaste groep vrouwen.
€ 390,00 voor deze 6 zondagen.
€ 375,00 voor 5 zondagen
€ 300,00 voor 4 zondagen
Graag hoor ik van je of je dit seizoen weer met ons mee danst en reist in deze Vrouwen Jaargroep.
Een mailtje met je aanmelding en graag een aanbetaling van € 90,00 op NL 44 INGB 0004172459 tnv M.A. van Koeveringe ovv Jaargroep 23-24 .
Fijn als je het complete bedrag voor 1 september overmaakt.