ZomerDans, Woensdagavonden in de zomervakantie in Apeldoorn

ZomerDans, Woensdagavonden in de zomervakantie in Apeldoorn

wo 9 augustus 20.00
Aula ontmoetingscentrum 'Het Kristal'
Distelvlinderlaan 200
Apeldoorn
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0621501972
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
4 ritten aanbieding €30,00 / Losse les €15 / zie ook website
Docent:
Hans Hokke
Organisator:
Hans Hokke

ZomerBiodanza! We dansen in deze vakantietijd heerlijk door ….

In deze weken is het heerlijk om door te kunnen dansen. En dat kan dus in Apeldoorn!

Vanavond gaan we danse met het thema ‘Tijdloos’. Een thema dat veel impact heeft en wat (voor mij) best wel lastig is om te ervaren. We zijn zo met tijd verbonden en met de tijd bezig. ‘Heel veel’ is tijd gestuurd: Op tijd op je werk zijn, de afspraak met je vriend of vriendin. Alles draait om tijd. En dan zijn nu de nodige mensen met vakantie…. En hoe ervaren die de tijd? Heb je de rust om helemaal in een boek te duiken en de tijd te vergeten, of moet je rennen omdat je de bus voor die excursie moet halen…….

En hoe heerlijk zou het niet zijn om dat hoofd even uit te schakelen en te voelen of het mogelijk is om even ‘tijdloos’ te zijn. Juist Biodanza geeft je de mogelijkheid om even uit het jachtige ritme te stappen en heerlijk bij je gevoel te komen. We gaan beleven of je die stemmetjes even ‘uit’ kunt zetten die zeggen: Ja… maar morgen moet je er vroeg uit voor je tandarts afspraak of die boodschappen moeten wel voor de lunch gehaald zijn.
Kies vanavond voor een moment voor jezelf en met een ander samen in verbinding zonder ‘moeten’
Al met al beloofd het dus weer een heerlijke avond te worden

Kom je met ons meedansen met dit heerlijke thema?

Geef je van te voren op! Mocht er eens een les uitvallen, dan kan ik je contacten.

Deze wekelijkse groep staat ook open voor jou! En deze weken is het vaak net wat anders dan anders. Een aantal mensen zullen op vakantie zijn….. En anderen komen juist eens meedansen omdat hun eigen groep vakantie heeft, of dat ze in de buurt van Apeldoorn zijn, of van de fijne lessen gehoord hebben en het ook eens willen meemaken….. Dus best wel een verrassende tijd. Kom jij het ook ervaren? Geef je dan van te voren op!

Graag tot woensdag 09 augustus om 19.45u!

En wil je meer dansen? Je bent welkom op de volgende mooie dagen / avonden:
PARTY i.v.m. met viering van mijn 100e les: Zaterdag 19 augustus ‘Brasil’ (20.00 – 23.45):

VERDIEPINGSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 24 september – ‘Je weer thuis voelen’
– zo 26 november – ‘Naar binnen keren’

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren

WIST JE DAT? We een meer dan prachtige verdiepingsdag 2 zondagen geleden hebben gehad met een mooie groep dansers? Kom ook dat eens ervaren. Door de opbouw van 2 vivencia’s achter elkaar geeft dat zo veel verdieping.

Erg fijn als je deze week met ons mee wilt dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Het wordt een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het nu in deze zomerbiodanza ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….

Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!). Geef je dan van te voren op! Mocht er eens een les uitvallen, dan kan ik je contacten.

Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjesgéén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom als je je even opgeeft.

Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.

Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, voordelige strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
?

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

En geef je svp van te voren op! Mocht er eens een les uitvallen, dan kan ik je contacten.
Een beller is sneller: 06 215 019 72