ZomerDans thema ‘Pareltjes’, Woensdag’s in de vakantie in Apeldoorn

ZomerDans thema ‘Pareltjes’, Woensdag’s in de vakantie in Apeldoorn

wo 30 augustus 20:00
Aula buurtcentrum 'Het Kristal'
Distelvlinderlaan 200
Apeldoorn
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0621501972
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
losse les €15
Docent:
Hans Hokke
Organisator:
Hans Hokke

We dansen in deze vakantietijd heerlijk door onder de naam ZomerDans!

In deze weken is het heerlijk om door te kunnen dansen. En dat kan dus in Apeldoorn!
Dit keer de laatste ZomerDans en dan neemt de weekgroep het weer over.

We gaan dansen met als thema ‘Pareltjes’. Ik heb inmiddels de nodige weekgroepen, party’s en verdiepingsdagen mogen geven. Voor mij voelt elke vivencia (workshop) weer als een pareltje aan een ketting. Het begon met de voorzichtige eerste gemaakte lessen die als kleine parels mochten ontstaan. Nu is het inmiddels een lange ketting met allemaal herinneringen aan de vele mooie lessen die ik heb mogen geven. Hierbij krijg ik inspiratie uit de natuur, wat ik zelf meemaak, van mededocenten en van de ‘groten’ in Biodanzaland.

Vandaag zal ik een aantal muziekpareltjes aan elkaar rijgen voor een nieuwe vivencia. Dit is een mix van door de jaren heen gegeven muziek en oefeningen die nu samenkomen in een prachtige nieuwe vivencia.

Het beloofd weer een mooie avond te worden. Kom je met ons meedansen met dit heerlijke thema?

Deze weken is het vaak net wat anders dan anders. Een aantal mensen zullen nog op vakantie zijn….. En anderen komen juist eens meedansen omdat hun eigen groep vakantie heeft, of dat ze in de buurt van Apeldoorn zijn, of van de fijne lessen gehoord hebben en het ook eens willen meemaken….. Dus best wel een verrassende tijd. Kom jij het ook ervaren? En zoals gezegd, vanaf volgende week zullen de vivencia’s weer regulier zijn.

Graag tot woensdag 30 augustus om 19.45u!

WIST JE DAT? Ik ga uitbreiden met ‘Biodanza in organisaties’! Dit is een specialisatie die ik gedaan heb en nu al een dik half jaar ook daadwerkelijk geef binnen een bedrijf. Ik heb inmiddels een nieuwe groep vanaf november waar ik in de organisatie ook workshops mag gaan faciliteren. Ben je nieuwsgierig of het ook voor jouw bedrijf wat kan zijn? Ik ga graag het gesprek met je aan en wat het voor een bedrijf kan doen. Wie weet is het leuk om vrijblijvend eens een proefworkshop te geven. Wil je verandering in je bedrijf: Laat het gebeuren door middel van muziek en dans!

En wil je meer dansen? Je bent welkom op de volgende mooie dagen / avonden:
PARTY’S (elke 3e zaterdag van de maand in ‘het kristal’ 20.00 – 23.45):
– za 16 september – ‘Dance!’
– za 21 oktober – ‘Genieten!’
– za 18 november – ‘Good vibrations’
– za 16 december – ‘Memories!’

DANSDAGEN  (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 24 september – ‘Je weer thuis voelen’
– zo 26 november – ‘Naar binnen keren’
– za 23 december – ‘De magie van Kerst’ (1-malig op zaterdag!

En mocht jij nog een mooi thema hebben waar je eens mee zou willen dansen: geef het door, Misschien kan ik het bij een party of dansdag integreren

WEEKGROEP  (elke woensdag in ‘het kristal’ 20.00 – 22.00):
– wo 6 september – ‘Yang/Yin’
– wo 13 september – ‘Koersvast’
– wo 20 september – ‘Colors’
– wo 27 september – ‘Vrede in jezelf
Titels onder voorbehoud. Geef je ook voor de weekgroep op als je nieuw bent; mocht er eens een verandering zijn of uitval, dan kan ik je bereiken! Diegenen die al langer meedansen worden door mijn app geïnformeerd.

Erg fijn als je deze week met ons mee wilt dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.

Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verdieping. Ben je er ook bij?

Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.

En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….

Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!

Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.

Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.

Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, voordelige strippenkaarten mogelijk.

AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.

We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl, www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.

Hartegroet,
Hans
?

Info over kosten, etc kun je hier terugvinden….
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.

Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72