ZomerDans thema ‘Verandering’, Woensdagavonden in de zomervakantie in Apeldoorn

ZomerDans thema ‘Verandering’, Woensdagavonden in de zomervakantie in Apeldoorn

wo 16 augustus 20:00
Aula van ontmoetingsruimte 'Het Kristal'
Distelvlinderlaan 200
Apeldoorn
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
0621501972
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Workshop
Kosten:
Losse les €15,00; 4 proeflessen €30,00
Docent:
Hans Hokke
Organisator:
Hans Hokke
We dansen in deze vakantietijd heerlijk door onder de naam ZomerBiodanza!
In deze weken is het heerlijk om door te kunnen dansen. En dat kan dus in Apeldoorn!
We gaan dansen met als thema ‘verandering’. Dit is mijn 100e wekelijkse les en als ik mijn vivencia’s nog eens doorneem zie ik ook daarin de verandering en groei. En dat vind ik het fijne: als verandering groei brengt.
De afgelopen jaren heb ik zelf ook flinke veranderingen doorgemaakt. Op het vlak van les geven, maar bijvoorbeeld ook op relatiegebied en werk. En zoals we in Biodanza de Yin&Yang dansen heb ik ook het zachte mogen ervaren, maar ook momenten die best heftig waren. Ik heb de liefde ervaren, maar ook het verdriet van verbroken relaties. En zo heb ik mogen leren wat voor mij goed is.
Het leven is continue aan verandering onderhevig en het is fijn als je je daarin mag laten meenemen in de flow.
Vanavond gaan we proeven wat er gebeurd als je in de dans veranderingen aanbrengt.
Het beloofd weer een mooie avond te worden. Kom je met ons meedansen met dit heerlijke thema?
Deze zomeravonden staan ook open voor jou! En deze weken is het vaak net wat anders dan anders. Een aantal mensen zullen op vakantie zijn….. En anderen komen juist eens meedansen omdat hun eigen groep vakantie heeft, of dat ze in de buurt van Apeldoorn zijn, of van de fijne lessen gehoord hebben en het ook eens willen meemaken….. Dus best wel een verrassende tijd. Kom jij het ook ervaren?
Graag tot woensdag 16 augustus om 19.45u!
En wil je meer dansen? Je bent welkom op de volgende mooie dagen / avonden:
PARTY’S (elke 3e zaterdag van de maand in ‘het kristal’ 20.00 – 23.45):
– za 19 augustus – ‘Brasil’
DANSDAGEN (4e zondag om de maand in ‘het kristal’ 14.30 – 20.00) :
– zo 24 september – ‘Je weer thuis voelen’
– zo 26 november – ‘Naar binnen keren’
WIST JE DAT? Het ontzettend fijn is dat we in een groep mogen dansen waar ook een mooi aantal mannen in mee danst? En hoe fijn is het dat we ook deze week weer nieuwe mensen mogen begroeten in de groep? En mocht jij nog eens iemand willen laten kennis maken met Biodanza: neem hem of haar eens mee naar de weekgroep of een party.
Erg fijn als je deze week met ons mee wilt dansen en komt voelen hoe jouw dans deze week mag ontstaan. We dansen zonder danspasjes, zodat we uiting kunnen geven aan wat er op het moment van de dans in ons leeft. En dat zal voor een ieder van ons anders zijn. En de muziek en de oefeningen ondersteunen jouw dans en het gevoel dat je krijgt om juist uitbundig te dansen of juist in rust. Ik zal je uitnodigen om daarin mee te gaan zodat je kunt ervaren hoe de melodie van jouw dans eruit mag zien.
Het wordt weer een workshop met gevarieerde muziek die je met een mooie groep dansers gaat beleven. Een workshop met een stuk vitaliteit, maar zeker ook verdieping. Ben je er ook bij?
Het prachtige biodanza systeem zorgt voor mooie dansen en prachtige muziek.
Neem even contact met me op als je nog niet eerder in mijn groep hebt gedanst.
En hoe fijn zou het zijn om dit met nóg meer mensen te mogen te mogen delen. We hebben al een prachtige wekelijkse groep, maar heerlijk als JIJ het ook komt ervaren. De groep zal je omarmen. En ben je nieuw en twijfel je? Maak dan een positieve stap die je veel zal gaan brengen. Ik nodig je dan ook uit om contact met me op te nemen….
Kom eens mee dansen om te kijken hoe het voor jou is. (Leuk als er (nog) meer mannen aansluiten!)
Er is weer fijne muziek en heerlijke afgestemde dansen op de manier zoals Rolando Toro de oprichter van Biodanza het opgezet heeft. Zijn droom was om de hele wereld te laten dansen!
Oordelen achter ons laten en vrij bewegen met wat er op dat moment is, hoe heerlijk is dat! Géén danspasjes, géén keurslijf, maar jouw uiting van wat JIJ op dat moment wilt uitdrukken. We gaan weer verbinden met elkaar, maar ook even terug naar jezelf.
Biodanza helpt ons om het leven te omarmen. Fijn als jij ook je hart wilt voelen en het gevoel wilt delen in de dans. Voor een ieder die zonder vaste danspasjes wil dansen op heerlijke verschillende wereldmuziek. Jong of oud, wel of niet kunnen dansen, je bent welkom.
Bij binnenkomst staat er thee en wat lekkers klaar. Na een korte deelronde starten we met de dans, waarbij ik een workshop geef met een bepaald thema.
In ongeveer 1,5 – 2 uur wordt je meegenomen naar jezelf, maar ook naar de verbinding met de ander.
Door dans alleen, met twee, of met de groep. Door de opbouw van de les en geen aangeleerde passen te hoeven onthouden, wordt je uitgenodigd om steeds verder bij jezelf te komen en te genieten van het leven zoals het op dat moment door jou beleefd mag worden.
Er wordt gedanst op blote voeten of zachte schoenen in een mooie zaal met goede ventilatie. Het is fijn om in makkelijke loszittende kleding te dansen.
Investering in jezelf: 4 proeflessen voor €30, losse les €15, voordelige strippenkaarten mogelijk.
AANBIEDING: Om ook jou te laten ervaren wat dansen met je doet biedt ik nu 4 proeflessen aan tegen dit zwaar gereduceerde bedrag. Zeker nu is het zo belangrijk om te dansen!.
We dansen in de aula van het Kristal – Distelvlinderlaan 200 – Apeldoorn
Docent: Hans Hokke, info@heartfeelings.nl,
www.heartfeelings.nl, biodanza.nl, 06 215 019 72.
Hartegroet,
Hans
?
Mochten de kosten een belemmering zijn om te komen dansen (bijvoorbeeld minimum loon) benader me dan even.
Fijn als je je van te voren wilt opgeven!
Een beller is sneller: 06 215 019 72