Zomers genieten met Biodanza

Zomers genieten met Biodanza

do 27 juli 13.30
Hurdegaryp
9254 JX Hurdegaryp
Nederland
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
06 - 12663313 / 0511 - 227089
Doelgroep:
volwassenen: Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
35 euro
Docente:
Titia van Kammen
Organisator:
Titia van Kammen

Voor de derde keer wil ik het genieten in mijn vakantie oppashuis delen.

Vanaf 13.30 uur staat koffie/thee en lekkers klaar. We beginnen om 14.00 uur met kennismaken en daarna dansen we 1 lange vivencia, zodat we kunnen nagenieten van ontspannen samen zijn, de tuin, zwemmen, een gezamenlijke maaltijd en je kunt je laten masseren door collega Brenda (de vergoeding hiervoor betaal je rechtstreeks aan haar). Als het donker wordt maken we een vuurtjeā€¦..

Voor de potluck maaltijd neemt iedereen iets lekkers mee om te delen. Er is een koelkast, vriezer, een inductiefornuis en een oven aanwezig. We zorgen samen voor de voorbereiding en het opruimen na afloop. Verder graag meenemen: waterfles, zwemspullen als je zin hebt in een frisse duik šŸ˜‰ een kussen of kleedje om op de zitten/liggen (in de tuin), pantoffels/slippers en voldoende kleding.

We dansen in de woonkamer (met uitstapjes naar buiten), om genoeg beweegruimte te waarborgen, is er ruimte voor circa 16 dansers.

De bijdrage voor deze middag/avond is 35 euro, dit mag je vooraf overmaken op rekeningnummer NL62 RABO 0363 0394 81 t.n.v. T. van Kammen o.v.v. jouw naam of contant en gepast bij aankomst.

Hurdegaryp ligt vlakbij Leeuwarden en heeft een treinstation, het is 1 km vanaf het station.