Zomerse Biodanza verdiepingsdag

Zomerse Biodanza verdiepingsdag

za 13 juli 10.30
Subudhuis
Spoorlaan 4
2908 BG Capelle aan den IJssel
Website:
Ga naar de website
Telefoonnummer:
+31 6 1616 8384
Doelgroep:
Volwassenen
Niveau:
Gemengd
Duur:
Dag
Kosten:
Early bird vóór 25 juni € 50, daarna € 55
Docente:
Susan Leemans
Organisator:
Susan Leemans

Heb jij ook zin om je een hele dag onder te dompelen in de dans van het leven? Samen met een mooie groep een dansende reis te maken op muziek van alle continenten. Een dag met 2 vivencia’s, gezellig samen lunchen, op een unieke locatie in de regio Rotterdam?

Het thema van deze Biodanza verdiepingsdag is:  ZOMERS ONT – MOETEN

Voor wie: dansers met enige Biodanza ervaring. Heb je nog geen of weinig ervaring of wil je meer weten over deze dansdag, neem dan even contact met me op via +316- 1616 8384.

Waar: het SUBUDhuis in Capelle aan den IJssel, Spoorlaan 4, 2908 BG in de wijk Schollevaar. Het is een prachtige locatie, makkelijk bereikbaar, met een terras aan het water. Het NS-station Schollevaar is op ca 6 min. lopen. Je auto kun je gratis op 4 min. afstand parkeren.

Wanneer: zaterdag 13 juli 2024 van 10.30 – 16.30 uur. Vanaf 10.30 ben je welkom om aan te komen en ontvangen we je met een kop koffie of thee en iets lekkers.

Om 11.00 uur beginnen we met de eerste vivencia.

De lunch is in de vorm van potluck. Iedereen neemt een lunchgerecht mee voor 4 personen om met elkaar te delen bij het lunchbuffet. (Denk aan een hartig taartje, stokbrood met smeersels, wraps, kaasjes, crackers, tomaatjes, fruit e.d. )Heb je allergieën, neem dan vooral iets mee dat je zeker kunt eten. Voor (vegan) soep en een gezonde salade wordt gezorgd. Er is een koelkast en een magnetron aanwezig!

Om 14.30 gaan we verder met de tweede vivencia. Na nog een laatste kopje thee sluiten we met elkaar om 16.30 uur de dag af.

Praktisch om zelf mee te nemen: een flesje voor water, een dekentje, eigen bestek!, makkelijk zittende kleding, liefst in laagjes EN natuurlijk je lunchgerecht. Er ligt een katoenen vloerbedekking, dus we kunnen fijn op blote voeten dansen.

Jouw bijdrage voor deze zomerse Biodanza verdiepingsdag is € 55,–. OF meld je aan vóór 25 juni en maak gebruik van de early bird prijs van € 50,–!

Aanmelden kan via een mailtje naar info@biodanzanatuurlijkdansen.nl met daarin je naam en mobiele nummer of via +316- 1616 8384. Na je aanmelding ontvang je een tikkie voor de betaling.

Zullen we zeggen tot dan(s)?

Hartegroet,

Susan Leemans Docent Biodanza sinds 2014, Lid VBN www.biodanzanatuurlijkdansen.nl