Oss maandagavond beginners groep

Foto locatie

vergrootglasVergroten

De Methode van Biodanza is zacht en vriendelijk. Je mag er ontspannen. Toch is er ook een uitdaging, elke les biedt weer ruimte om te experimenteren met nieuwe mogelijkheden in bewegen en contact. Op je eigen manier, zonder forceren. Geleidelijk kun je zo steeds voller de verbinding gaan ervaren met jezelf, andere mensen en de wereld om je heen.

De les heeft een duidelijke opbouw. Het tempo is rustig en bijna alles wordt uitgelegd of voorgedaan. Dansen zijn soms individueel, maar vaak ook met anderen, of in een kring met de hele groep. Zelf praat je niet, zodat je helemaal in de ervaring van het moment kunt zijn. Er wordt je niets voorgeschreven, de belangrijkste leidraad is je eigen gevoel.

Als je regelmatig biodanza doet zul je merken da het doorwerkt in je dagelijks leven. Je gaat je meer thuis voelen in je lichaam, komt makkelijker in je vrije stroom, voelt je ruimer, voller en vitaler in het leven staan.

Het is de bedoeling dat je Biodanza een keer kunt ervaren en meemaken. Biodanza zelf is zo moeilijk om uit te leggen wat het is. Door een paar keer een les mee te maken kun je het zelf beleven. Er zit een geleidelijk proces in, dat kun je pas ervaren als je een aantal malen achter elkaar mee hebt gedaan, vandaar de 5 lessen.

In onze mooie zaal speciaal gemaakt om Biodanza het meest tot zijn recht te laten komen. Geef ik wekelijks Biodanzalessen voor beginners en gevorderden.
De zaal is voorzien van een zachtverende vloer. Bijzonder geschikt om met blote voeten te dansen en te springen.
De ligging van het Biocentrisch Centrum is zodanig dat we uitzicht hebben op de natuur om ons heen, zonder hinderlijke inkijk.

![enter image description here][1]

[1]: http://biodanzametlilly.nl/wp-content/uploads/Biodanzasalon5.jpg

Naam Biodanza docent(en)
Lilly Ploegmakers
Dag(en)
maandagavond
Tijdstip(pen)
van 20:00 uur tot 22:00 uur
Locatienaam
Biodanzasalon
Adres
Eindstraat 18
Postcode
5368 AT
Plaatsnaam
Oss
Telefoonnummer
06-515 780 32
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent