Biodanza Haarlem op maandagavond

vrijheid

Jantine en Monique, de docenten van deze groep, geven les sinds 2007. Vanaf zomer 2016 dansen we in het mooie gebouw van ’t Hart aan de Kleine Houtweg 18.
De groep is in 2010 gestart in Bloemendaal, maar de groep is altijd in beweging / verandering. Sommige mensen dansen al lang bij ons, anderen veel korter. Je bent welkom om mee te dansen, of je nu begint of al jaren aan biodanza doet.

We zijn in september 2021 weer ‘live’ begonnen. We houden ons aan alle maatregelen van de RIVM en houden rekening met wensen om afstand te houden in de dans.

Wil je je van te voren aanmelden als je voor het eerst komt? Dan kunnen wij rekening houden met jouw ervaring in de opbouw van de les. Het is ook fijn als je een kwartier voor aanvang aanwezig kan zijn, zodat we even kunnen kennismaken.

We dansen in de zijvleugel in zaal 12, maar je komt binnen in zaal 13. Dat is de kleedkamer. Je wordt verzocht daar je schoenen uit te doen en dan met blote voeten (of dansschoenen) in de zaal te komen. Vraag maar even de weg als je voor het eerst komt!

Parkeren kan je het beste in de parkeergarage de Kamp, de Witstraat 2. Het tarief in die garage is van ’s avonds 19.00 uur tot de volgende morgen 8 uur slechts € 3,30.

 

Naam Biodanza docent(en)
Jantine Gerbscheid
Dag(en)
maandagavond
Tijdstip(pen)
20.00 uur tot 22.00 uur
Locatienaam
't Hart Haarlem
Adres
Kleine Houtweg 18
Postcode
2012CH
Plaatsnaam
Haarlem
Telefoonnummer
06-30966755
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent