Biodanza Castricum, donderdagavond, met Petra

Foto locatie

vergrootglasVergroten
Hou je van dansen en muziek? Ben je op zoek naar je passies, dat wat jou beweegt in het leven? Heb je behoefte aan vitaliteit en balans in je leven? Dan is Biodanza wellicht iets voor jou! Start nieuw seizoen 14 september 2023.

Biodanza is voor iedereen die van muziek, dansen en bewegen houdt. Voor jong en oud, ook met een beperking is het goed mogelijk om van Biodanza te genieten. Danservaring is niet nodig. De groep bestaat ongeveer 3 jaar. Je kan als beginner prima instromen.

Petra Boverhoff geeft wekelijks op donderdagavond Biodanzales van 19.45 – 21.15 uur., samen met Carolien Bekedam van Eck. We dansen in een prachtige danszaal met fijne houten vloer, de voormalige Maranathakerk, nu Supreme College, Koning Willemstraat 1, 1901 CA in Castricum. We dansen op blote voeten of op zachte schoentjes. Doe kleding aan waar je je lekker in kan bewegen en eventueel iets uit kan doen als je het warm krijgt.

Na de les drinken we een kopje thee, voor wie daar zin in heeft. Kortom, Biodanza geeft naast lekker bewegen ook gezelligheid!

Wij adviseren om een paar proeflessen te doen, om een indruk te krijgen wat Biodanza is. Een introductiekaart van 3 lessen kost € 30.

Aanmelden via T. 06 3019 3057

Of kijk op www.biodanzabakkum.nl

Naam Biodanza docent(en)
Petra Boverhoff
Dag(en)
donderdag
Tijdstip(pen)
19.45 uur - 21.15 uur
Locatienaam
Supreme College
Adres
Koning Willemstraat 1
Postcode
1901 CA
Plaatsnaam
Castricum
Telefoonnummer
0630193057
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent