Biodanza in Franeker

Biodanza in Franeker

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Lieve allemaal, we gaan dansen in Friesland!

De locatie is Clubgebouw Kleyenburg, Noorderbolwerk 4, Franeker. Een mooi, groot gebouw met een houten vloer.

Wil je erbij zijn? Superleuk!
Meld je dan aan via 06 25007217 of info@loveinmotion.nl met je naam, emailadres en telefoonnummer!

Nog nooit biodanza gedaan? Geen punt! Bij mij kun je 3 keer komen proeven of biodanza (nu) bij je past. Iedereen is van harte welkom!
Voor meer informatie over biodanza en ervaringen van mensen die al bij mij dansen kijk op https://loveinmotion.nl/dans of bel mij. Ik vertel je er graag meer over.

De kosten voor 3 keer proeven zijn 30 euro. Dit bedrag mag je contant betalen voorafgaand aan je eerste les of na je aanmelding overmaken naar NL33TRIO 0338 4195 43 tnv Love in motion ovv proefabonnement + JE NAAM.

Omdat de groep in biodanza één van de 5 pijlers is die ervoor zorgen dat biodanza überhaupt werkt, nodig ik mensen uit om zich aan te melden die de intentie hebben om zich (als de eerste 3 keer goed bevallen zijn), aan de groep te committeren. Biodanza is zoveel meer dan alleen gezellig met elkaar dansen! Het biedt je de mogelijkheid om meer verbonden te raken met jezelf, met anderen en met het geheel. Het is een methode die je helpt om uit je hoofd te gaan en steeds meer thuis te raken in je lijf. Het is een pad naar vrijheid, genieten, authenticiteit, creativiteit, vrede en nog zoveel meer.

Daarna hanteer ik een abonnement wat neerkomt op 15 euro per keer.

Naam Biodanza docent(en)
Julia Arnscheidt
Dag(en)
Maandag
Tijdstip(pen)
19.30-21.30
Locatienaam
Kleyenburg
Adres
Noorderbolwerk 4
Postcode
8801KK
Plaatsnaam
Franeker
Telefoonnummer
06 25007217
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent