Wekelijks Biodanza in Rotterdam op donderdagochtend

Wat leuk dat je nieuwsgierig geworden bent naar Biodanza!

Ik ben Susan Leemans en heb ruim 5 jaar Biodanza gegeven in Bergen op Zoom en regio. Na de verhuizing terug naar mijn roots is het de hoogste tijd om ook in Rotterdam les te gaan geven. Vanaf september 2023 ben ik in Rotterdam-Hillegersberg gestart met een nieuwe (beginners)groep Biodanza, de dans van het leven. Sinds november 2023 geef ik ook les op de vrijdagochtend in Leidschendam.

Je bent van harte welkom om met ons mee te doen. Danservaring is niet nodig, we bewegen zonder woorden en danspasjes. Jong en ouder, man en vrouw, lenig en minder lenig, iedereen kan het!

We beginnen de lessen met actieve oefeningen die de vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft worden de oefeningen rustiger, zodat je lichaam ontspant en nieuwe energie kan opdoen.

Ik nodig je van harte uit om je op de klanken van allerlei muzieksoorten mee te laten nemen op een dansende reis. Je komt in beweging op je eigen unieke manier; alleen, in tweetallen en in groepjes. Plezier hebben en genieten staan bovenaan. Voel de vrijheid van in het moment zijn en ontdek weer je eigen vitaliteit. Een les duurt ongeveer anderhalf uur, met na afloop de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken.

We dansen het liefst op blote voeten of zachte dansschoentjes of anti-slipsokken om een meer natuurlijke manier van bewegen te bevorderen.

Jouw bijdrage voor 10 lessen in een periode van 12 weken is € 150.

Kom je ook samen met ons in beweging? Meld je dan aan via e-mail info@biodanzanatuurlijkdansen.nl of telefoon 06-16168384. Meer info kun je teruglezen op www.biodanzanatuurlijkdansen.nl

Zullen we zeggen tot dan(s)?

hartegroet, Susan Leemans

 

Naam Biodanza docent(en)
Susan Leemans
Dag(en)
donderdagochtend
Tijdstip(pen)
10.00-11.30 inloop vanaf 09.45
Locatienaam
Fonteinkerk
Adres
Terbregselaan 3
Postcode
3055 TE
Plaatsnaam
Rotterdam
Telefoonnummer
06 1616 8384
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent