biodanza in zwolle

groep afbeelding

De groep dansers zijn allemaal leuke mensen van verschillende leeftijden met dezelfde passie voor bewegen op muziek. Sommigen dansen al jaren, ander een jaartje en weer anderen een paar maand of net een week.
Biodanza vind ik een fantastisch systeem van bewegen op muziek, samen met anderen. Elke keer verwonder ik me erover hoe ontspannen, blij en open de mensen aan het einde van de les zijn. Je voelt de levensenergie en vreugde al dansend toenemen.
Er gebeurt zoveel door de beweging; nieuwe inzichten, vaak onbewust, die effect hebben op je persoonlijke ontwikkeling. Biodanza is daardoor veel meer dan alleen de dans.

Als docent probeer ik, in vloeiendheid, de groep te begeleiden door soms de groep even te sluiten. Of weer te openen voor nieuwe dansers die met biodanza willen komen kennismaken. Tot en met eind november kunnen nieuwe dansers instromen bij de huidige groep. Daarna is er een korte bezinning hoe de groep verder gaat, dit heeft vooral te maken met de covid-19 adviezen.  De recente informatie hierover kan je het beste op mijn website vinden.

Je bent welkom om in Zwolle te komen dansen.

Warme dansende groet,
Anneke

Naam Biodanza docent(en)
Anneke Blokzijl
Dag(en)
maandag
Tijdstip(pen)
19.30 - 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Locatienaam
Multicultureel Centrum De Bolder
Adres
Dobbe 29
Postcode
8032 JW
Plaatsnaam
Zwolle
Telefoonnummer
06-12352919
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent