Verdiepende groep Biodanza in Zwolle met Anneke

Foto locatie

vergrootglasVergroten

De groep dansers zijn allemaal leuke mensen van verschillende leeftijden met dezelfde passie voor bewegen op muziek. Sommigen dansen al jaren, ander een jaartje en weer anderen een paar maanden.
Biodanza vind ik een fantastisch systeem van bewegen op muziek, samen met anderen. Elke keer verwonder ik me erover hoe ontspannen, blij en open de mensen aan het einde van de les zijn. Je voelt de levensenergie en vreugde al dansend toenemen.
Er gebeurt zoveel door de beweging; nieuwe inzichten, vaak onbewust, die effect hebben op je persoonlijke ontwikkeling. Biodanza is daardoor veel meer dan alleen de dans. In deze bijzondere tijd van zoveel veranderingen geeft de dans en het hele systeem van biodanza mij vele antwoorden om mijzelf in balans te houden en vloeiend mee te kunnen bewegen in wat er in het hier en nu is; door te leven vanuit vertrouwen, bewustzijn en vooral in liefde menswaardig zijn. En dat wil ik graag delen in de dans, het bewegen en het samenzijn in de groep.

We dansen in een fijne, goed geventileerde zaal.

Er zijn dit seizoen 2 groepen: een verdiepende groep danst op de maandag. Deze groep danst al ruim een jaar samen en wordt 3x per jaar open gesteld voor dansers met biodanza ervaring.  Dat is in september/oktober,  eerste maandag januari en daarna vrije inloop in mei en juni. Neem altijd even contact met mij op om af te stemmen of je mee kunt dansen. Op dit moment (januari ’24) is de groep echt vol; de groep is omwille van het groepsproces en de beschikbare ruimte van de zaal, gesloten t/m de zomervakantie.

En er start  2 keer per jaar een nieuwe groep op de dinsdag middels een introductiecursus van 8 weken, zie hiervoor de andere les en mijn website. In deze groep kan iedereen instromen tijdens de proeflessen. Neem hiervoor altijd even contact met mij op.

Op mijn website geef ik aan wat dit seizoen daarin mogelijk is. En vooral…. iedereen is bij mij welkom.

Wil je komen dansen? Neem gerust even contact op om kennis te maken en je vragen te stellen. En neem ook een kijkje op mijn website voor meer en recente informatie.

Je bent welkom om in Zwolle te komen dansen.

Warme dansende groet,
Anneke

Naam Biodanza docent(en)
Anneke Blokzijl
Dag(en)
maandag
dinsdag
Tijdstip(pen)
19.30 - 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
19.30 - 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Locatienaam
Multicultureel Centrum De Bolder
Adres
Dobbe 29
Postcode
8032 JW
Plaatsnaam
Zwolle
Telefoonnummer
06-12352919
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent