Biodanza in Zuidwest Drenthe – voor iedereen – maandagochtend in Hollandscheveld (gemeente Hoogeveen)

Biodanza met Ada in Hollandscheveld

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Na de zomervakantie 2024 op 30 september 2024 starten we met een serie van 5 lessen voor een nieuwe groep op maandagochtend in Hollandscheveld. Heb je interesse, stuur me dan alvast een bericht, zodat je op de hoogte wordt gehouden.

Biodanza is vooral een uitnodiging om te dansen en het plezier daarvan te beleven. Het is een persoonlijke ontwikkelingsweg die je veel leert over jezelf en hoe jij in het leven staat. Door het dansen kun je je tevens steeds vrijer gaan voelen en meer in contact met jezelf. De beste manier om te ontdekken of Biodanza bij jou past is om het eens te proberen. Dus pak je kans en kom langs.

Deze biodanzalessen zijn voor iedereen boven de 18 die in beweging wil komen. Je hoeft geen danservaring te hebben en we dansen geen dansen met vaste pasjes omdat wij je juist graag uitnodigen jouw unieke beweging weer te gaan ervaren. Dus ben je jong of oud, meer of minder fit, dik of dun, je bent welkom precies zoals jij bent. De lessen worden gegeven in dorpshuis ’t Anker in Hollandscheveld. Voor meer informatie www.adaknol.nl.

Naam Biodanza docent(en)
Ada Knol
Dag(en)
maandagochtend
Tijdstip(pen)
10.45-12:00
Locatienaam
Dorpshuis 't Anker
Adres
Otto Zomerweg 1
Postcode
7913 AE
Plaatsnaam
Hollandscheveld (Hoogeveen)
Telefoonnummer
0610441506
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent