Woensdagavond in Den Haag-Vogelwijk

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Biodanza biedt, middels de muziek en de dans, de mogelijkheid om ieders potentieel te vergroten.
Ook mensen met klachten/ ziektes nodig ik uit om het bevrijdende – en helende – effect van de biodanza te ervaren. Je kunt je altijd verder ontwikkelen en meer van jezelf ontdekken als je je daarvoor opent.
Twijfel je? Je kunt me altijd even bellen of mailen.
Aanmelden via: hannie@biodanza4happiness.nl of tel 06 46242136

Voel je heel welkom om de biodanza eens, vrijblijvend te komen ervaren, na aanmelding.
Mocht je ervaring hebben in lichaamswerk en geen moeite hebben met lichamelijk contact etc, is dat voor mij fijn om te weten, want dat vergemakkelijkt het instromen.
.
Het is fijn als je de eerste keer 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent om rustig aan te komen en om kennis met elkaar te maken. De zaal is altijd 15 minuten voor de aanvangstijd van de workshop open. De prijzen vindt je als je naar beneden scrolt.

Mocht je na een les behoefte hebben aan het delen van je ervaringen en/of vragen hebben of advies willen, dan kun je me altijd mailen of bellen.

Prijzen avondgroepen
Introductie aanbieding: 3 proeflessen voor totaal € 30,00 (4 dansweken geldig), deze is alleen geldig voor mensen zonder biodanza-ervaring. Ik adviseer iedereen om minimaal 3 x te komen dansen, omdat je dan pas kunt ervaren of de biodanza iets voor jou kan betekenen. Iedere week wordt er een ander thema gedanst, waardoor de workshops iedere week anders zijn

Losse les € 15,00
4 rittenkaart € 55,00 (5 dansweken geldig)
10 rittenkaart € 125,00 (12 dansweken geldig)( mag ook in 2 opvolgende weken betaald worden)

10 rittenkaart € 140,00 ( 16 dansweken geldig)( mag ook in 2 opvolgende weken betaald worden)

De rittenkaart van Den Haag is ook in mijn andere groepen te gebruiken. Ik adviseer je, voor je eigen ontwikkeling en voor de groepsopbouw, te kiezen voor 1 groep, maar je mag altijd een gemiste les op de andere locatie inhalen. Voor meer uitleg over de geldigheid en uitzonderingen bij de rittenkaart, kun je me vragen om toezending van informatie. Eventueel zijn gereduceerde tarieven mogelijk, ooievaarspas, ZoetermeerPas etc, meer info bij mij.

De gymzaal heeft een goed ventilatiesysteem die de lucht afvoert naar buiten,  kan de deur open en  verder heb ik een luchtreiniger/ionisator met ozon om de lucht schoon van virussen etc te houden, zodat de kans om dmv de aerosoles besmet te raken kleiner is. ?Het CO2 gehalte blijft door de goede ventilatie onder de norm.

Naam Biodanza docent(en)
Hannie Burgmeijer
Dag(en)
Woensdagavond
Tijdstip(pen)
19:45 tot 22:00 uur
Locatienaam
O.G.Heldringschool
Adres
IJsvogelplein 10
Postcode
2566 VS
Plaatsnaam
Den Haag (Vogelwijk)
Telefoonnummer
0646242136
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent