PROEFLESSEN Biodanza met Hans in Apeldoorn op woensdagavond

frontfoto

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Bijgewerkt: oktober 2022

Heerlijk dansen op de woensdag.

Met deze proeflessen wil ik een ieder uitnodigen die nieuwsgierig is naar biodanza en die dit in een viertal workshops wil ervaren.
En ja natuurlijk hoop ik dat je dermate enthousiast wordt dat je ook in mijn wekelijkse groep blijft dansen.

Waarom zou je biodanza gaan doen? Omdat je je levensvreugde (weer) wilt ervaren? Omdat je van wereldmuziek houd? Omdat je vitaler wilt worden? Omdat je wél met een opbouw in les, maar zónder aangeleerde pasjes wilt dansen? Omdat je het fijn vind om meegenomen te worden in je eigen dans? Omdat je niet hoeft te kunnen dansen? Omdat het niet leeftijdsgeboden is?
Een ieder zal zijn eigen beweegredenen hebben om biodanza te gaan proberen en hoe fijn is het om dat nu voordelig te kunnen gaan ervaren?

De groep die er op woensdag is, is heel laagdrempelig om in te stappen, maar geeft je zeker verdieping. Deze proeflessen zijn er dan óók voor belangstellenden voor wie biodanza nieuw is.
Degenen die biodanza al (veel) vaker hebben meegemaakt zijn zeker ook welkom om mee de verdieping in te gaan. Een ieder ervaart het op zijn/haar eigen manier!.
Dit houdt in dat de meer verdiepende oefeningen ook zeker ervaren mogen worden. En hoe waardevol is het om daarin te mogen afstemmen met een ieder!

Ik nodig je dan ook graag uit om in 4 proeflessen (voor € 30,-) kennis te komen maken en te ervaren wat biodanza is en wat het met JOU doet. Want biodanza moet je echt dóen. Vooral omdat biodanza één grote uitnodiging is om nog meer naar jezelf te luisteren en in jezelf thuis te komen.

Door de jaren heen heb ik de opleiding tot biodanzadocent 2x gevolgd, meerdere extensies gedaan en nu is het voor mij tijd om dit prachtige systeem uit te gaan dragen.

Ik geef les onder supervisie van de Biodanzaschool Midden Nederland.

Gelukkig mogen we nu weer dansen, maar is het in deze bijzondere tijd  toch belangrijk om te vermelden dat ik als biodanza docent me houd aan de richtlijnen van het RIVM. De  zaal is ruim om fijn te kunnen dansen en is goed geventileerd. Op dit moment mag er zonder beperkingen gedanst worden.

Ben jij er ook bij? Je bent meer dan welkom!
Een avond genieten met aandacht voor jezelf!

S.v.p. aanmelden.
Voor aanmelden en vragen:  www.facebook.com/BiodanzametHans of mail me op info@heartfeelings.nl of bel me op  06 215 019 72

Naam Biodanza docent(en)
Hans Hokke
Dag(en)
woensdag
Tijdstip(pen)
19.45 - 22.00u
Locatienaam
het 'Kristal'
Adres
Distelvlinderlaan 200
Postcode
7323 XB
Plaatsnaam
Apeldoorn
Telefoonnummer
06 215 019 72
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent