Biodanza Met Hellen in Doetinchem

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Biodanza is voor mij als een ontdekkingsreis. Me laten aanraken en inspireren door de muziek, expressie geven via mijn dans aan alles wat ik voel. Heerlijk hoe al de verschillende dansen, de muziek en mijn mededansers iedere keer weer allerlei stukjes in mij aanraken en in beweging zetten. Bijzonder om iedere keer weer te mogen beleven dat ik na afloop meer energie heb en veel relaxter ben. Heerlijk om te kunnen zeggen dat de dans me een vrijer mens maakt, vrolijker en levenslustiger, het opent mijn hart en geeft me daarmee meer moed om de weg van mijn hart te volgen.

Ik neem je graag mee in de wereld van dans, muziek. Of eigenlijk mag ik zeggen: WIJ nemen je graag mee, want een Biodanza ervaring creëren we met elkaar.

We hebben een prachtige weekgroep. De groep is heel warm en open, nieuwe mensen worden met een open hart opgenomen zodat ze zich ook heel snel helemaal thuis voelen binnen de groep. We hebben een prachtige royale en lekker warme locatie. Er is voldoende ruimte voor nieuwe deelnemers. En … direct voor de gymzaal is er gratis parkeergelegenheid (en ook in de omliggende straten). En op loopafstand van het station.

Ben je nieuwsgierig naar Biodanza en heb je zin om mee te dansen? Je bent van harte Welkom. Bel of mail me even vooraf. Introkaart van 3 achtereenvolgende weken is € 35,00. Het is fijn als je ruim op tijd aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen en jij alvast even hebt kunnen landen met de andere mensen. Je bent vanaf 19:15 welkom. Neem je eigen fleecedekentje, flesje water en theebeker mee.

Heb je vragen? Voel je vrij om me even te bellen of mailen: 06-34298138 of info@biodanzamethellen.nl.

Heel veel liefs en tot dans,

Hellen Petterson

Naam Biodanza docent(en)
Hellen Petterson
Dag(en)
Woensdagavond
Tijdstip(pen)
19:30 - 21:30 uur, inloop 19:15 uur
Locatienaam
Gymzaal
Adres
Lohmanlaan 19
Postcode
7003 DJ
Plaatsnaam
Doetinchem
Telefoonnummer
06-34298138
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent