Biodanza met Hellen in Duiven

Biodanza is voor mij als een ontdekkingsreis. Me laten aanraken en inspireren door de muziek, expressie geven via mijn dans aan alles wat ik voel. Heerlijk hoe al de verschillende dansen, de muziek en mijn mededansers iedere keer weer allerlei stukjes in mij aanraken en in beweging zetten. Bijzonder om iedere keer weer te mogen beleven dat ik na afloop meer energie heb en veel relaxter ben. Heerlijk om te kunnen zeggen dat de dans me een vrijer mens maakt, vrolijker en levenslustiger, het opent mijn hart en geeft me daarmee meer moed om de weg van mijn hart te volgen.

Ik neem je graag mee in de wereld van dans, muziek. Of eigenlijk mag ik zeggen: WIJ nemen je graag mee, want een Biodanza ervaring creëren we met elkaar.

In Duiven hebben we een prachtige groep dansers: circa 17 deelnemers en 4 mensen die assisteren en meedansen. Een open groep die met veel liefde ook nieuwe dansers opneemt. In Duiven staat er voor de deelnemers altijd water en thee klaar dus je hoeft alleen een fleecedekentje mee te nemen.

Dus heb je zin om je ook door Biodanza te laten aanraken, kom dan lekker mee dansen.

Bel of mail me even van te voren zodat we kunnen bespreken wat voor jou een mooi instroommoment is. Proefles is € 7,50.

Navigatiesystemen brengen je naar het verkeerde adres dus volg even de aanwijzingen op de site zodat je in 1 keer goed rijdt.

Liefs en tot Dans,

Hellen Petterson Biodanza met Hellen 06-34298138 / 0316-341393 info@biodanzamethellen.nl

Naam Biodanza docent(en)
Hellen Petterson
Dag(en)
maandagavond
Tijdstip(pen)
20:00 - 22:00 uur, inloop 19:45 uur
Locatienaam
't Muziekhuus
Adres
Visserlaan 39
Postcode
6921 WZ
Plaatsnaam
Duiven
Telefoonnummer
06-34298138 / 0316-341393
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent