Biodanza met Hellen in Duiven

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Biodanza is voor mij als een ontdekkingsreis. Me laten aanraken en inspireren door de muziek, expressie geven via mijn dans aan alles wat ik voel. Heerlijk hoe al de verschillende dansen, de muziek en mijn mededansers iedere keer weer allerlei stukjes in mij aanraken en in beweging zetten. Bijzonder om iedere keer weer te mogen beleven dat ik na afloop meer energie heb en veel relaxter ben. Heerlijk om te kunnen zeggen dat de dans me een vrijer mens maakt, vrolijker en levenslustiger, het opent mijn hart en geeft me daarmee meer moed om de weg van mijn hart te volgen.

Ik neem je graag mee in de wereld van dans, muziek. Of eigenlijk mag ik zeggen: WIJ nemen je graag mee, want een Biodanza ervaring creëren we met elkaar.

In Duiven hebben we een prachtige open groep die met veel liefde ook nieuwe dansers opneemt. Fijn als je zelf een fleecedekentje meeneemt en een flesje water.

Dus heb je zin om je ook door Biodanza te laten aanraken, kom dan lekker mee dansen.

Bel of mail me even van te voren zodat we kunnen bespreken wat voor jou een mooi instroommoment is. Proefles is € 10,00.

Liefs en tot Dans,

Hellen Petterson Biodanza met Hellen 06-34298138 / 0316-341393 info@biodanzamethellen.nl

Naam Biodanza docent(en)
Hellen Petterson
Dag(en)
maandagavond
Tijdstip(pen)
20:00 - 22:00 uur, inloop 19:45 uur
Locatienaam
De Ogtent
Adres
Remigiusplein 9
Postcode
6921 BL
Plaatsnaam
Duiven
Telefoonnummer
06-34298138
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent