Biodanza met Renée Mars, elke dinsdagavond van 20.00 – 22.15

Biodanza betekent letterlijk ‘de dans van het leven’.
Dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontplooien. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt je uit expressie te geven aan wie jij bent. En de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Een ontmoeting zonder woorden kan zo veelzeggend zijn. Het kan je raken op zielsniveau.
Voor Biodanza heb je geen danservaring nodig of een goede conditie. Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen, maar om uitdrukking geven aan wat in jou leeft.
De muziek waarop gedanst wordt tijdens Biodanza varieert van Zuid-Amerikaans tot jazz en van klassiek tot pop. Bij iedere oefening hoort andere muziek: ritmisch en energiek, melodisch of verstild. Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep.
Biodanza helpt om in contact met je lichaam en gevoel te komen, en het denken even uit te schakelen. Door regelmatig Biodanza te doen kun je meer plezier en vertrouwen krijgen in het leven; stress neemt af en je levenslust, affectiviteit en creativiteit nemen toe. Zo nodigt Biodanza uit tot voluit leven!

Deze groep in Utrecht is een doorgaande Biodanzagroep. Ik geef hier ruim 11 jaar les en sommige mensen dansen al 8 jaar met veel plezier bij me. Ook starten er ieder jaar weer nieuwe mensen, met en zonder Biodanza ervaring. De groep kent een vrij trouwe kern die in principe iedere week danst en daarnaast mensen die heel regelmatig komen. Deze continuïteit heeft een hele fijne groep gecreëerd waarin veel vertrouwen is gegroeid en volop ruimte om jezelf te kunnen zijn.

Mensen met Biodanza-ervaring zijn het hele jaar welkom om in te stromen in deze groep. Mensen zonder Biodanza-ervaring kunnen op één of twee momenten per jaar kennis komen maken. **Het eerstvolgende moment van kennismaken met Biodanza is september 2018.** Stuur een mailtje, liefst met je telefoonnummer, dan mail of bel ik je terug om te overleggen wanneer je kan starten. Weet je welkom om mee te dansen.

De kennismaking bestaat uit drie proeflessen, voor de prijs van 2 (35,-Euro) Na drie proeflessen weet je of Biodanza iets voor je is en kun je besluiten of je wilt blijven dansen. Aanmelden graag per email: info@reneemars.nl of telefonisch 06-49864654.
Kijk op mijn site: www.reneemars.nl voor actuele informatie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn Biodanza (en Stembevrijding)activiteiten? Laat je gegevens dan achter op de contactpagina van mijn site: wwww.reneemars.nl en dan ontvang je ca. 1 x per maand mijn nieuwsbrief.

Heel graag tot dan(s)
Renée

Naam Biodanza docent(en)
Renee Mars
Dag(en)
dinsdag avond
Tijdstip(pen)
20:00 - 22:15 uur
Locatienaam
Montessorischool
Adres
Schoolplein 6
Postcode
3581PX
Plaatsnaam
Utrecht
Telefoonnummer
06-49864654
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent