Zaterdagochtend met volwassenen met een verstandelijke beperking (1x in de maand)

Foto locatie

vergrootglasVergroten

In januari 2015 ben ik afgestudeerd als biodanza docente. Mijn afstudeeronderwerp was biodanza met mensen met een verstandelijke beperking. Ik werd geïnspireerd door mijn dochter met een verstandelijke beperking. Mijn dochter danst al vanaf jonge leeftijd. Ik heb haar jaren geleden meegenomen naar kinder-biodanza en later naar volwassenen groepen. Door wat ik bij mijn dochter in haar ontwikkeling zag werd mijn interesse gewekt om aan mensen met een verstandelijke beperking les te gaan geven. Als ik zie hoeveel plezier ze hebben, hoe ze zich ontwikkelen, dan ben ik heel dankbaar dat ik dit aan hen mag doorgeven.

Sinds september 2022 geef ik aan 20 volwassenen met een verstandelijke beperking biodanza in woon- en werkgemeenschap Bronlaak in Oploo. Ik heb het “stokje overgenomen” van mijn biodanza collega Johan Vijn, die in de zomer van 2022 is overleden.

Bronlaak is een unieke dorpsgemeenschap op een prachtig landgoed in het Brabants Landschap ‘de Peel’, waar mensen met beperkingen én talenten met een geïndiceerde zorg- of hulpvraag, het dagelijks leven delen. Op Bronlaak wordt vanuit de antroposofische inspiratie gewerkt.

Naam Biodanza docent(en)
Maria Vermeeren
Dag(en)
Tijdstip(pen)
10:30
Locatienaam
Woon- werkgemeenschap Bronlaak
Adres
Gemertseweg 36
Postcode
5841 CE
Plaatsnaam
Oploo
Telefoonnummer
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent