Biodanza op Dinsdag in Amsterdam

Heb jij zin om de wereld verwonderd te aanschouwen als een kind? Om te komen bij je innerlijke **speelheids**, **impulsiviteit** en **creativiteit**? Om lekker plezier te maken met een prachtige groep mensen? 

Kom dan elke dinsdagavond met ons genieten van dit prachtige transformatiesysteem, zonder woorden en met beide voetjes op de vloer!

We dansen in een geweldige **sfeervolle zaal** inclusief fijn zithoekje: Studio 14 in Broedplaats HW10, Hendrik van Wijnstraat 10, **Amsterdam** (nabij Sloterplas). Aanvang 19:30. Zin om mee te doen? Bel of app met Erwin, 06 21 567 657.

Titia:

> “*Erwin geeft Biodanza met humor en lichtheid en maakt contact door z’n openheid. Daarmee voel ik me persoonlijk heel welkom.*”

Irma Krake:

> “*Zoals Erwin is, zo ook zijn Biodanza workshop: levendig, origineel, geïnspireerd , met lots of fun! Daar wil ik zeker meer van.*”

Dimitri:

> “*Biodanza met Erwin. Ik voelde mij gelijk thuis. Het was licht en speels en juist daardoor voel ik mij vertrouwd, durf ik meer mijzelf te zijn en meer van mijzelf te laten zien. Dat hoort er voor mij ook bij en dat doet Erwin prima. Zijn energie zorgt voor een fijne energie in de groep.*”

Pauline:

> “*Zoals ik Erwin ken staan zijn lessen garant voor een flinke dosis plezier, lol, kleur, verbinding en verdieping. Geef jezelf een mooi cadeau, dat je leven gaat verrijken!*”

Marian Olijkan, Amsterdam:

> “*Een typische Erwin les: vrolijk, energiek, verrassend en natuurlijk swingend en ontspannend! Echte aanrader!*”

Frowa:

> “*Mijn eerste Biodanza les was onder begeleiding van Erwin van Lun. Hij geeft duidelijk aan wat de bedoeling is. Doet voor en creëert een mooi gebalanceerd programma. Een aanrader voor wie een aangename Biodanza plek zoekt.*”

Elizabeth Gyovai, www.gyovai.nl

> “*Erwin ken ik als een superfijn, speels en betrouwbaar mens. Niets is raar voor hem, hij doet gewoon wat hij graag wil. Een Biodanza les met hem is speels, verbindend en lekker ontspannend. Dansen met hem is echt plezier hebben.*”

WE MIGHT START ENGLISH CLASSES LATE 2018 OR 2019 SERVING THE EVER EXPANDING INTERNATIONAL COMMUNITY IN AMSTERDAM. CONTACT ME FOR MORE INFORMATION.

Naam Biodanza docent(en)
Erwin van Lun
Dag(en)
Dinsdagavond
Tijdstip(pen)
19:30
Locatienaam
Studio 14 in Broedplaats HW10
Adres
Hendrik van Wijnstraat 10
Postcode
1065 AS
Plaatsnaam
Amsterdam
Telefoonnummer
06 21 567 657
E-mailadres Biodanza docent