Biodanza op donderdagavond met Renée Mars

Biodanza betekent letterlijk ‘de dans van het leven’.
Dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontplooien. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt je uit expressie te geven aan wie jij bent. En de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Een ontmoeting zonder woorden kan zo veelzeggend zijn. Het kan je raken op zielsniveau.
Voor Biodanza heb je geen danservaring nodig of een goede conditie. Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen, maar om uitdrukking geven aan wat in jou leeft.
De muziek waarop gedanst wordt tijdens Biodanza varieert van Zuid-Amerikaans tot jazz en van klassiek tot pop. Bij iedere oefening hoort andere muziek: ritmisch en energiek, melodisch of verstild. Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep.
Biodanza helpt om in contact met je lichaam en gevoel te komen, en het denken even uit te schakelen. Door regelmatig Biodanza te doen kun je meer plezier en vertrouwen krijgen in het leven; stress neemt af en je levenslust, affectiviteit en creativiteit nemen toe. Zo nodigt Biodanza uit tot voluit leven!

Weet je welkom om kennis te komen maken met Biodanza in deze fijne en doorgaande Biodanzagroep.
Je kunt 3 lessen mee dansen voor de prijs van 2 losse lessen en de ervaring leert dat je dan goed weet of Biodanza iets voor je is zodat je kunt besluiten of je wilt blijven dansen. Aanmelden graag telefonisch 06-49864654 of per email: info@reneemars.nl.
Kijk op de site: www.reneemars.nl voor meer actuele informatie.

De Biodanzagroep in Culemborg is een doorgaande groep waar mensen vanuit Culemborg èn de ruime omgeving (Tiel, Beesd, Leerdam, Wijk bij Duurstede, Amerongen en Den Bosch) komen dansen. De continuïteit in deze groep is belangrijk omdat daardoor een sfeer van vertrouwen ontstaat waarin eenieder zij of haar eigenheid kan dansen.
Mensen met ervaring in Biodanza kunnen het hele jaar door instromen. Voor mensen zonder Biodanza ervaring creëer ik één of twee momenten per jaar om kennis te maken. **Zo kun je nu in september 2020 kennis komen maken en ontdekken of Biodanza iets voor jou is?**
Stuur me een mailtje, info@reneemars.nl, liefst met je telefoonnummer, als je interesse hebt en dan kijk ik met je wat een goed moment is om kennis te maken.

Wil je op de hoogte blijven van mijn Biodanza (en Stembevrijding) activiteiten? Laat je gegevens dan achter op de contactpagina van mijn site: wwww.reneemars.nl en dan ontvang je ca. 1 x per maand mijn nieuwsbrief.

Heel graag tot dan(s)
Renée

Naam Biodanza docent(en)
Renee Mars
Dag(en)
donderdagavond
Tijdstip(pen)
20.15 - 22.15
Locatienaam
Julianaschool
Adres
Irenestraat
Postcode
4101JV
Plaatsnaam
Culemborg
Telefoonnummer
06-49864654
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent