Biodanza Piet Ziel

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Biodanza start weer op 3 september 2021!

Combikubus Emmen, Piet Ziel

 

Eindelijk! Na een lange periode kunnen we weer de Biodanza in Emmen hervatten. Inmiddels zijn de meesten ingeënt en we zijn ons bewust geworden van het grote belang van ventilatie, goed handen wassen en nog beter voor onszelf en anderen zorgen bij verkoudheid of griep dan voorheen.

Boven alles weten we dat onze eigen weerstand essentieel is om met virussen zoals Covid te leven. En ik ga ervan uit dat ieder zelf ook verantwoordelijkheid neemt om er alles aan te doen Covid-vrij te zijn. Biodanza is in ieder geval een manier om onze weerstand te blijven onderhouden.

We zullen voorlopig nog steeds enige afstand aanhouden en de groepen niet te vol te maken. Maar contact met de armen en handen om bijvoorbeeld samen te dansen en samen te werken met elkaars gewichtsverplaatsingen zullen we zeker gaan doen.

 

De komende vivencia’s wil ik gaan richten op archetypen als stempels van het verleden van de mensheid. Je kunt het zien als een waaier van dansmogelijkheden die we gaan uitvouwen. Vier krachten die ons in balans houden: aarde, vuur, water en lucht.

We beginnen te werken vanuit de vitale potentie van de aarde. De verbondenheid met onze bron, onze vaste grond. De vitaliteit van de bewegingen. Daarna uiten we in een aantal vivencia’s ons vuur en de regulatie van de energie. Vervolgens dansen we in verschillende sessies de capaciteit om in ons gevoel te gaan. Volledig te ontspannen en plezier te hebben om samen te dansen. En we maken daarna kennis met onze levensvisie, ontdekken wat er achter de horizon ligt. We ontdekken dan steeds meer wat écht belangrijk voor ons is.

In 2018 hebben we onze eigen prachtige biodanza-ruimte gecreëerd. De wekelijkse groep op vrijdagavond in Emmen danst met thema’s die een aantal weken de basis vormen voor de vivencia’s. We gebruiken vaak archetypen van onze persoonlijkheid om alle kanten van onze positieve psychologie te dansen en te beleven. De vivencia’s geven je veel plezier en een dieper inzicht in je leven. De cursus staat onder de ervaren leiding van zowel Piet als Carolien Ziel.

Naam Biodanza docent(en)
Piet Ziel
Dag(en)
vrijdag
Tijdstip(pen)
19.30 - 21.30 uur
Locatienaam
Biodanza Piet Ziel
Adres
Oosterbracht 4j, Emmen
Postcode
7821 CJ
Plaatsnaam
Emmen
Telefoonnummer
06 47 158 464
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent