Dansen met de Maskers – Karakterstructuren en Biodanza

In deze ervaringsgerichte trainingsdagen verdiepen we ons in de Karakterstructuren, de bijbehorende lichaamspantsering en de helende beweging, die we ook fysiek gaan ervaren.

Je kunt de dagen ook los van elkaar volgen! Voor deelname aan één dag kun je eenmalig een certificaat vragen aan ons, die is geaccrediteerd door St. Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) voor 12 studiepunten.

De training heeft als doel dat we meer bewust naar de lichaamsbouw en energie leren kijken en dit als therapeut, coach, begeleider of docent ook kunnen vertalen naar de wijze waarop we betekenis geven aan de (ziels)beweging van de mensen die we begeleiden. En deze begeleiding ook kunnen ondersteunen met beweging, muziek en woorden vol symboliek en poëzie.

Wie zichzelf kent, kent het al, zeiden de alchemisten zo wijs. De dagen hebben de opzet van een semi-gesloten laboratorium, dat betekent dat jij uitgenodigd wordt om als alchemist mee te reizen door de zesdaagse heen. Daarbij kun je kiezen om alle dagen deel te nemen of losse dagen te volgen. Voor de verdieping van jouw inzicht en je thuisvoelen in de groep is deelname aan alle dagen van harte aanbevolen.

Naam Biodanza docent(en)
Yvonne Sep
Dag(en)
De schizoïde structuur * Kom van dat dak af - 8 september 2024
De orale structuur * I can’t get no satisfaction - 6 oktober 2024
De symbiotische structuur * Du bist alles - 10 november 2024
De masochistische structuur * Een heel zwaar leven - 2 februari 2025
De psychopathische structuur * Bescheiden - 16 maart 2025
De rigide structuur * Frozen - 11 mei 2025
Tijdstip(pen)
Het programma begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Aanbevolen: Reserveer een half uur extra aan het begin en het einde van de dag voor rustige in- en uitloop.
Locatienaam
Vrije School te Driebergen (Faunalaan 250)
Adres
Faunalaan 250
Postcode
3972 PS
Plaatsnaam
Driebergen-Rijsenburg
Telefoonnummer
06-20070665
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent