Innerlijke vrijheid

?Ons verlangen naar vrijheid voelt misschien als de wens om te leven vanuit onze authentieke kern. Onze kern is helder, vrij en liefdevol. Daar schuilt ons weten. Diep van binnen liggen onze antwoorden. Daar kennen we onze koers. Via zang, dans en meditatie maken we contact met die liefdevolle wetende kern. Dat doen we in zeven stappen – de zeven stappen van de Latifa meditatie. Zeven stappen op zeven zondagen. Zeven dagen in vrijheid! 

De Latifa is een eeuwenoude meditatie uit de Soefitraditie die ons helpt om ons leven in vrijheid vorm te geven. De stappen zijn:
  1. ik aanvaard
  2. ik verlang
  3. ik hoop
  4. ik geloof/ ik vertrouw
  5. ik laat los
  6. ik heb lief/ ik ben geliefd
  7. ik ben bereid
Naast biodanza en we doen aan stembevrijding. Zingen en dansen gaan voorbij aan woorden. Ze maken gebruik van onze rechter hersenhelft. Zang, dans en stilte verbinden ons met onze ziel. Ze kunnen ons diep raken en iets in ons wakker trillen. Zang dans en stilte via meditatie nodigen ons uit om onze geschiedenis en eigenheid te omarmen en stappen te zetten die overeenkomen met de wens van onze ziel. Zodat we onze eigen klank en kleur geven aan ons leven. 

NB vanwege de recente coronamaatregelen stellen we de jaargroep uit. We informeren z.s.m. over een nieuwe startdatum.

Naam Biodanza docent(en)
Jantine Gerbscheid
Dag(en)
18 oktober
15 november
17 januari
21 februari
21 maart
18 april
16 mei
Tijdstip(pen)
10.30 uur tot 17.00 uur
Locatienaam
ZOED
Adres
Wilhelminapark 28
Postcode
2012KC
Plaatsnaam
Haarlem
Telefoonnummer
06-30966755
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent