Jaargroep Over de Liefde – VOL

Al voor de zesde keer gaat er een verdiepende Biodanzajaargroep van start in Breda. Dit jaar zijn het zeven zondagen vanaf december 2023 tot en met juni 2024, met het thema “Over de liefde”.

Biodanza is een versmelting van kunst, wetenschap en liefde”  Rolando Toro

Al voor de zesde keer gaat er een verdiepende Biodanzajaargroep van start in Breda. Dit jaar zijn het zeven zondagen vanaf december 2023 tot en met juni 2024, met het thema “Over de liefde”.

Waarom is de jaargroep zo bijzonder?
De jaargroep is een speciale ervaring die je leven verdiept en verrijkt. We dansen met een vaste groep dansers met ruime Biodanza ervaring, zeven zondagen. Elke maand zien we elkaar terug en leren we elkaar beter kennen. Dit geeft zoveel verdieping in Biodanza maar vooral in onze eigen weg in het leven. De jaargroep geeft veel mogelijkheden om in te zoomen en te vertragen en is daardoor zo behulpzaam om goed te voelen wie we zijn en welke stappen we willen nemen. Er zijn mensen die de jaargroep één keer mee doen maar vaak keren mensen terug naar de jaargroep. Omdat het zo bijzonder is, zo fijn en zo ondersteunend is in ons leven. Beslist een aanrader!

Waarom het thema “over de liefde”?
Deze jaargroep heeft als thema “over de liefde”. Een rijk en groot thema. De liefde is de rode draad in ons leven want wat is het leven waard zonder de liefde? Liefde heelt, brengt geluk, gaat over partnerschap, over vriendschap, over familiebanden, over liefde voor het leven, over schoonheid, over verdriet. Er zal aandacht zijn voor zelfliefde, romantiek en erotiek. Liefde is wat ons drijft en verbindt. Maar de liefde is niet alleen lief en zacht. Zoals Kahlil Gibran zo treffend verwoord: “Want zo de liefde je kroont, zij kruisigt je ook en ofschoon zij dient voor je groei, zij snoeit je evenzeer”. Elke dansdag wordt de liefde vanuit een andere hoek benaderd.

“Dance me to the end of love”   Leonard Cohen

 

Praktische informatie

Locatie: We dansen de jaargroep in de Pekhoeve, een prachtige grote zaal in Ulvenhout/ Breda. Helaas kunnen we één dansdag daar niet terecht, dan dansen we in de Bremerpoort in Ulicoten (vlakbij Breda)

 

Data: 10 december, 21 januari, 18 februari, 17 maart, 14 april, 5 mei, 9 juni.

Deelname is enkel raadzaam als je je kan commiteren (bijna) alle dansdagen aanwezig te zijn.

Maximaal aantal deelnemers is 45.

Er wordt gestreefd naar een evenwichtige samenstelling in de jaargroep tussen mannen en vrouwen, tussen ervaring met de jaargroep en nieuwe mensen.

 

Aanmelding en informatie:

Je kan je aanmelden via mail naar info@biodanzametagnes.nl

Kosten: de gehele jaargroep bedraagt 588,- Je aanmelding is in orde na bevestiging en een aanbetaling van 300,-

Wanneer je bij aanmelding het gehele bedrag in een keer overschrijft, betaal je 553,-

Als je de dag in september ook mee danst, betaal je 613,-

Naam Biodanza docent(en)
Agnes Woertman
Dag(en)
10 december
21 januari
18 februari
17 maart
14 april
5 mei
9 juni
Tijdstip(pen)
10:30 tot 17:30
Locatienaam
Sociaal Cultureel Centrum De Pekhoeve
Adres
Dorpstraat
Postcode
Plaatsnaam
Ulvenhout
Telefoonnummer
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent