Jaartraining Liefde, Leven, Libido

Van nature is onze aard stromend, libidineus, welwillend en onbegrensd. Van nature hebben we zin in het leven, we zijn gepassioneerd en levenslustig. We zijn creatief, vitaal en vanuit een natuurlijke openheid weten we een respons te geven op de veelheid aan omstandigheden die we dagelijks tegenkomen. Deze libidineuze, stromende kwaliteit die van nature bij ons is, noemen we in Zijnsoriëntatie vrije seksuele energie.

Wanneer we in balans zijn is deze stromende libidineuze energie volop aanwezig in ons. We voelen ons krachtig en in balans. We ervaren dat we onszelf en anderen nabij zijn. We zijn in contact met ons willen, met onze ja en onze nee en hebben het vermogen om deze ja’s e nee’s in contact te brengen in relatie met anderen.

Echter door persoonlijke en culturele omstandigheden zijn velen van ons het contact met deze stromende, levenslustige aard kwijt geraakt. Deze training nodigt je uit om hier (opnieuw) contact mee te maken.

Weer in contact komen met je vrije seksuele aard, geeft ruimte om in aanraking te komen met verrukking, geluk en levensvreugde die nergens van afhankelijk is. Dit pure welzijn blijkt al aanwezig, zelfs al is het op dit moment aan je zicht onttrokken. Hier weer contact mee maken is grote vreugde, puur genot.

Kijk voor meer informatie en alle data op www.zijninbeweging.nu

Naam Biodanza docent(en)
Digna Schenk-Hofstee
Dag(en)
Start 14 juli 2023
Tijdstip(pen)
17:00
Locatienaam
Land van Lisa
Adres
Van Ouwenallerlaan 6
Postcode
Plaatsnaam
Rekken
Telefoonnummer
06-45826724
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent