Jaartraining

Foto locatie

vergrootglasVergroten

De terugkeer naar jezelf

Een jaar van bewust worden en lichaam-gewaarwording

Hoe gaan we dit doen? Door te bewegen in een groep op muziek. De groep functioneert hierbij als bevestigend dat alle bewegingen die je maakt van jou zijn en dus is het helemaal goed. De muziek is de ondersteuning van de beweging, het kan je helpen los te komen van overtuigingen en werkt als een stimulans

Wat hebben we nodig voor een zinvol leven? Jezelf leren kennen, met al je verlangens en zeker ook je te leren doelen, dat wil zeggen je uitdagingen. dat zijn de dingen die je nog niet gemakkelijk af gaan, maar die je wel telkens tegen komt op je pad.

Kunnen we allemaal een nieuw leven manifesteren? JA

Door je bewust te worden van onze dromen en doelen en deze centraal te zetten in ons leven, gebeurt er iets bijzonders.

Onze handelingen volgen namelijk vanzelf. Het klinkt als magie maar eigenlijk is het iets heel natuurlijks. Je wens staat niet langer op de achtergrond, maar is nu de focus van je gedachten. Je traint je brein om te geloven dat wat je wenst er in werkelijkheid al is.

Zo wordt het pad wat je gaat bewandelen om bij je droomleven te komen, opeens heel duidelijk. Onbewust weet je precies welke keuzes en handelingen je wilt maken om jouw wens werkelijkheid te laten worden. Dit wekt niet alleen het vertrouwen op in het universum, maar ook in jezelf-een eindeloos positieve opwaartse spiraal.

De enigste weg die we hebben te gaan in ons leven is de weg naar binnen, als je ermee bekent bent dan is het de heilige graal, die bevindt zich binnen in ons. De schatten die we hebben meegekregen in de vorm van ons potentieel. Om die te leren kennen, dat is het doel van deze training. En geloof me:jij hebt ook die schat! Een enorme rijkdom aan kennis en intuïtie in ieder van ons.

Praktisch: We starten met een groep van 10 personen.

De plaats is Hoorn in de blauwe schuit

Op de maandag avonden vanaf 18.30 is de inloop en we eindigen om 20.30 Waarna er tijd is voor een kopje thee

We continueren de lessen elke week voor een juiste bedding en integratie

Kosten zijn 50 euro per maand

Facilitator is Anneke Klomp, en mijn ondersteuning wordt gegeven door Michiel Kruijver

Naam Biodanza docent(en)
Anneke Klomp
Dag(en)
Dinsdag avond
Tijdstip(pen)
19-20.30
Locatienaam
Baluwe Schuit
Adres
Vredehofstraat 7-A
Postcode
1624 XG
Plaatsnaam
Hoorn
Telefoonnummer
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent