Biodanza in Amsterdam-Noord; de beweging.in

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Na drie jaar fijne samenwerking met Frank Bremer, is het tijd voor een nieuwe wending. Vanaf donderdag 9 september 2021 ben ik een nieuwe groep in Amsterdam Noord gestart, te beginnen met een serie van 6 proeflessen en vanaf 11 november een serie proeflessen vervolg.

Ga je mee, de beweging.in? 

Ik nodig je uit om te ervaren hoe het is om in de beweging te komen, jouw beweging. De beweging die vanzelf ontstaat met behulp van speciaal geselecteerde prachtige muziek, van wereld, tot jazz en pop en klassiek. In jouw beweging komen. De muziek helpt je daarbij. Alsook de sfeer in de groep: ongedwongen, prettig, gemakkelijk en open minded. Biodanza doe je niet in je eentje, maar samen. Samen op unieke, aangesloten wijze, waarbij je wordt uitgenodigd om op en top jezelf te blijven en ook af en toe de grenzen van je comfort zone te verkennen. Hoe is het om expressie te geven aan het lekkere ritme? Hoe voelt het om iemand anders uit te nodigen om even samen te dansen? Mag de melodie je zacht meenemen naar binnen?

In de wekelijkse (proef)les van anderhalf uur wordt je meegenomen en begeleid. Het is een les met een kop en een staart, met uitnodigende instructies en vrijheid in uitvoering en expressie. Soms beweeg je in je eentje, soms ook samen. Maar altijd staat het plezier en de vriendelijkheid centraal.

Ga je mee, de beweging.in?

Om deel te nemen aan de verschillende series (proef)lessen die elke 7 weken ongeveer starten, nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen via mail, what’s app of telefoon. De kosten verschillen afhankelijk van de lengte van de serie, maar zitten rond de €12. Wil je eerst liever uitproberen, dan zijn de eerste 3 lessen €30 (of €5 voor de eerste keer als je niet verder wilt). Een losse les is €15.

Naam Biodanza docent(en)
Minco Ruiter
Dag(en)
donderdag
Tijdstip(pen)
19:30-21:00
Locatienaam
Buurtkamer Kadoelen
Adres
Nathan F. Israëlweg 3a
Postcode
1035 SB
Plaatsnaam
Amsterdam
Telefoonnummer
0623258788
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent