Oss maandagavond beginners groep

Foto locatie

vergrootglasVergroten

De hele wereld laten dansen…… Dat was de droom, de visie van Rolando Toro, de creator van biodanza. Hij wilde meer liefde en meer levensvreugde in de wereld brengen als tegenwicht van alle ellende die hij om zich heen zag. Hij heeft moeten vluchten uit zijn eigen land met zijn vrouw en kinderen en later hoorde hij van de gruwelijkheden van WOII aan de andere kant van de oceaan.

Met biodanza wilde Rolando Toro mensen weer verenigen, verbinden, doen herinneren dat ze kunnen kiezen voor de liefde in hun leven. Wat begon met de wens van één man is nu realiteit met honderden, misschien wel duizenden wekelijkse biodanza groepen over de hele wereld. En juist nu, nu je de verdeeldheid en de verharding in de wereld toe ziet nemen, is biodanza (en andere vormen van terugkeren naar het hart) zo ontzettend nodig.  In een biodanza les dansen we met de wetenschap dat we allemaal mens zijn, dat we één zijn, verbonden zijn. We hebben in de basis allemaal dezelfde verlangens, we willen allemaal een gelukkig, fijn, warm, liefdevol leven leiden. Daarin zijn we allemaal gelijk. Gandhi heeft het prachtig verwoord: “Waar liefde is, is leven”.

Wij Robert en Lilly willen graag mensen meenemen in de wereld van Biodanza. Het is zelfs zover gegaan dat we een ware Biodanzazaal hebben gecreëerd: De Biodanzasalon.

Kom meedoen op Maandagavond en volg tegen een gereduceerd tarief wat proeflessen.

Biodanza Beginnerscursus start 10 lessenkaart van € 150,– voor kennismakingstarief€ 100,–

Naam Biodanza docent(en)
Lilly Ploegmakers
Dag(en)
maandagavond
Tijdstip(pen)
20:00 - 22:00 uur
Locatienaam
Biodanzasalon
Adres
Eindstraat
Postcode
5358 AT
Plaatsnaam
HAREN NB bij Oss
Telefoonnummer
0651578032
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent