Proeflessen – Probeer Biodanza in De Bilt Utrecht – op dinsdagavonden

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Dit seizoen zijn we opnieuw begonnen met biodanza in De Bilt bij Utrecht. We hebben een mooie groep nieuwkomers erbij en kun je gerust kennismaken in een serie van 3 dinsdagavonden waarin we vertellen hoe biodanza werkt en kun je biodanza ervaren. We zullen de lessen opbouwen om je te laten voelen wat biodanza met je kan doen, zodat je kunt bepalen of biodanza iets voor je is, of niet. Uiteraard houden we rekening met de richtlijnen vanuit de RIVM en het protocol van biodanza Nederland.

Wanneer?
Alle dinsdagavonden, behalve in de schoolvakanties van Midden Nederland.

Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur
Voor deze proeflessenserie van 3x hebben we een speciale prijs van € 25
Daarna kun je uiteraard in de wekelijkse groep verder deelnemen.

Locatie:
HF Wittecentrum
Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt
vlakbij de A27, gratis parkeren voor de deur

Wat is Biodanza eigenlijk?
Biodanza: letterlijk ‘dans van het leven’, is rond 1960 in Chili ontwikkeld door doctor Rolando Toro Araneda, kunstenaar en professor in de psychologie en medische antropologie. Biodanza is een systeem van heelwording, gezondheid en persoonlijke groei. Het werkt door middel van muziek, ritme en emoties. Je leert om (nog) meer van het leven te genieten en om de muziek je lijf te laten bewegen.

Biodanza is open voor iedereen! Je danst en beweegt binnen je eigen mogelijkheden. De oefeningen en dansen stimuleren onze gezondheid, zowel fysiek als psychisch. Het is lekker om te dansen in gemakkelijk zittende kleding. We dansen op blote voeten, voor de rustigere oefeningen kan het lekker zijn om sokken en een vest/trui bij je te hebben.

Wie geeft de lessen?
Deze proeflessenserie wordt gegeven door Reinder en Hettie, beiden gecertificeerd en lid van de Vereniging Biodanzadocenten Nederland. Reinder geeft al vanaf 2009 les in Nederland en vindt het heerlijk om in het buitenland biodanza te geven; in groepen, congressen en evenementen in  Duitsland, Engeland, Belgie, Israel, Portugal, Verenigde Staten, Mexico, Australia, Bali en Japan. Reinder past ook biodanza toe in trainingen en evenementen voor mensen die biodanza niet kennen in het bedrijfsleven. Hettie is in 2014 gecertificeerd en is al jaren een vertrouwde docent voor de groep in De Bilt Utrecht.

Meer info en aanmelden:
Email: hettie@hrff.nl
Telefoon: 06-17 33 86 98
Kijk voor meer info op: www.biodanzaworld.com

Naam Biodanza docent(en)
Reinder Schonewille
Dag(en)
Dinsdag
Tijdstip(pen)
20:00
Locatienaam
HF Wittecentrum De Bilt
Adres
Henri Dunantplein 4, De Bilt
Postcode
3731CL
Plaatsnaam
De Bilt
Telefoonnummer
06 - 17 33 86 98
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent