Proeflessen Biodanza in Utrecht bij Renée Mars

Biodanza betekent letterlijk ‘de dans van het leven’.
Dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontplooien. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt je uit expressie te geven aan wie jij bent. En de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Een ontmoeting zonder woorden kan zo veelzeggend zijn. Het kan je raken op zielsniveau.
Voor Biodanza heb je geen danservaring nodig of een goede conditie. Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen, maar om uitdrukking geven aan wat in jou leeft.
De muziek waarop gedanst wordt tijdens Biodanza varieert van Zuid-Amerikaans tot jazz en van klassiek tot pop. Bij iedere oefening hoort andere muziek: ritmisch en energiek, melodisch of verstild. Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep.
Biodanza helpt om in contact met je lichaam en gevoel te komen, en het denken even uit te schakelen. Door regelmatig Biodanza te doen kun je meer plezier en vertrouwen krijgen in het leven; stress neemt af en je levenslust, affectiviteit en creativiteit nemen toe. Zo nodigt Biodanza uit tot voluit leven!

Deze groep in Utrecht is een doorgaande Biodanzagroep. Ik geef hier ruim 15 jaar les en sommige mensen dansen al 12 jaar met veel plezier bij me. Ook starten er ieder jaar weer nieuwe mensen, met en zonder Biodanza ervaring. De groep kent een vrij trouwe kern die in principe iedere week danst en daarnaast mensen die heel regelmatig komen. Deze continuïteit heeft een hele fijne groep gecreëerd waarin veel vertrouwen is gegroeid en volop ruimte om jezelf te kunnen zijn.

Weet je welkom om kennis te komen maken met Biodanza. Dat kan dmv drie proeflessen voor de prijs van 2 losse lessen (€35,-). De ervaring leert dat je na deze drie lessen goed weet of Biodanza iets voor je is en dan kun je besluiten of je wilt blijven dansen.
Aanmelden graag telefonisch 06-49864654 of per email: info@reneemars.nl
Kijk op de site: www.reneemars.nl voor meer actuele informatie.

Op dit moment heeft deze Biodanzagroep een gevorderd niveau en in september /oktober hou ik rekening met de instroom va nieuwe mensen. Mensen met Biodanza-ervaring zijn het hele jaar welkom om kennis te maken. Mensen zonder Biodanza-ervaring enkel in September/oktober.  **September/Oktober 2021 is een goed moment om te komen kennismaken met Biodanza.** Stuur een mailtje naar info@reneemars.nl , liefst met je telefoonnummer, dan kunnen we overleggen wat het beste moment is om te starten.

Naam Biodanza docent(en)
Renee Mars
Dag(en)
dinsdag avond
Tijdstip(pen)
20:00 - 22:00 uur
Locatienaam
Montessorischool (Bovenzaal)
Adres
Schoolplein 6
Postcode
3581PX
Plaatsnaam
Utrecht
Telefoonnummer
06-49864654
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent