Proeflessen in Alkmaar

Biodanza betekent letterlijk ‘de dans van het leven’, de dans van joúw leven.

Biodanza gaat niet over het leren van danspasjes, maar over uiting geven aan wat er in jou leeft. Het geeft je de mogelijkheid om jouw gevoel van welzijn te vergroten en jezelf te ontplooien.

Biodanza is veel meer dan alleen dansen; het is jouw eigen, unieke, authentieke beweging op inspirerende muziek, in verbinding met jezelf en de ander, zonder woorden en oordelen, waardoor je geraakt en gevoed wordt; ontspant en geniet; meer in balans komt en in jouw kracht staat; levensvreugde ervaart en jezelf, de ander en het leven viert.

Biodanza is er voor iedereen; ook zonder ervaring of een goede conditie. In de oefeningen dans je op jezelf, met z’n tweeën of in een groep, op verkwikkende muziek, die varieert van ritmisch en energiek tot melodisch of verstild.

Biodanza beweegt en ontwikkelt je; het maakt je gezonder (fysiek, mentaal en emotioneel).

Biodanza helpt om in contact met je lichaam en gevoel te komen en het denken even uit te schakelen. Door regelmatig biodanza te doen kun je meer plezier en vertrouwen krijgen in het leven; stress neemt af en je levenslust, affectiviteit en creativiteit nemen toe. Zo nodigt biodanza uit tot voluit leven!

Praktische informatie:

Biodanza in Den Helder geef ik samen met Carolien op de vrijdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur in het Odd Fellow Huis, Texelstroomlaan 4, 1784EB in Den Helder.
Biodanza in Alkmaar geef ik samen met Marga op de maandagochtend van 10.30 tot 12.00 uur in Wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1, 1823EV in Alkmaar.

De continuïteit in de groep is belangrijk omdat daardoor een sfeer van vertrouwen ontstaat waarin eenieder zijn of haar eigenheid kan dansen.

De kennismaking bestaat uit 3 proeflessen voor 30 euro. Na 3 proeflessen weet je of biodanza iets voor je is en kun je besluiten of je door wilt dansen.

Stuur een mailtje, grootemanb@gmail.com, liefst met je telefoonnummer, of bel me op 06-42 63 89 68, als je interesse hebt en dan kijk ik met je wat een goed moment is om met de groep kennis te maken.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Lieve groetjes, Barbara

 

Naam Biodanza docent(en)
Barbara Grooteman
Dag(en)
Maandag
Tijdstip(pen)
10.30 uur
Locatienaam
Alkmaar: Wijkcentrum De Oever
Adres
Amstelstraat 1
Postcode
1823EV
Plaatsnaam
Alkmaar
Telefoonnummer
0642638968
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent