Proeflessen Nijmegen

Foto locatie

vergrootglasVergroten

Wil je je vitaler voelen? Lekker vrij op muziek bewegen zonder dat je allerlei ingewikkelde pasjes moet leren? Dan is Biodanza wellicht iets voor jou.

Misschien heb je al wel eens iets over Biodanza gehoord en aarzel je want “dat dansen lijkt me wel leuk maar dat kleffe gedoe…?!” Of misschien denk je “ik kan eigenlijk ook helemaal niet dansen, dus toch maar niet …”

Ik nodig je uit om in 3 proeflessen (voor € 30,-) kennis te komen maken en te ervaren wat Biodanza is en wat het met je doet. Want Biodanza moet je echt doen om te weten of het iets voor jou is. We starten op donderdag 17 september, maar je kunt ook later instromen. Ik geef les onder supervisie van de Biodanzaschool Midden Nederland.

En wie weet vergaat het je straks net als mij? Toen ik in november 2016 voor het eerst een Biodanzales ging volgen was ik meteen verkocht. Vanaf de eerste les mocht er bij mij niets meer tussen komen.

Vooral omdat Biodanza één grote uitnodiging is om naar jezelf te luisteren en in jezelf thuis te komen.

 

En… maar… hoe zit het dan met Corona?

Sinds 1 juli mogen we gelukkig weer dansen. Ik weet nog dat ik emotioneel werd toen het eindelijk weer mocht. Wat had ik dit gemist!

Als Biodanza docent houd ik me uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Heb je hier vragen over, bel of mail me gerust.

 

Tip: blijf op de hoogte via mijn facebookpagina Biodanza met Julia.

 

 

Naam Biodanza docent(en)
Julia Arnscheidt
Dag(en)
Donderdag
Tijdstip(pen)
20-21.30 uur (inloop: 19:45 uur)
Locatienaam
Groepsruimte de Oorsprong
Adres
Driehuizerweg 331
Postcode
6525 PN
Plaatsnaam
Groepsruimte de Oorsprong
Telefoonnummer
06-25007217
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent