Proeflessen- introductiegroep Biodanza in Zwolle met Anneke: start in oktober/november?? en in het voorjaar’24

Twee keer per jaar bied ik een proeflessen-introductiecursus aan voor startende dansers. Deze 8 lessen gaan uit van vitaliteit en ritme en de eerste kennismaking van het gedachtegoed van biodanza. Deze lessen gaan door als er minimaal 8 deelnemers zich inschrijven voor de gehele cursus. Er start een cursus eind oktober ’23 en in febr’24.

Biodanza is ‘de dans van het leven’ en beïnvloed jouw manier van bewegen door het leven op een positieve wijze; de muziek nodigt je hiertoe uit en de groep geeft hierin stimulans en spiegels en… vooral plezier. Dansen is bewegen op vele manieren en dat wil ik je graag laten ervaren in deze groep. Gewoon omdat dansen plezier geeft en de gezondheid van lichaam en mind bevorderd.

Na deze introductielessen kan je instromen in de maandagavond groep.
Kom je ook dansen?
?????? de start van deze introductiegroep. Ook in de weken daarna kan je nog steeds kan in stromen. Speciale aanbieding 8 lessen voor €98,00. Bij latere instroom is er de introductiekaart van 3 lessen voor € 35,- en daarna een aantal losse lessen.
Heb je interesse, kijk op de website van www.biodanzainzwolle.nl of geef je op via info@biodanzainzwolle.nl en ik neem contact met je op.
Wees welkom! En ik ontmoet je graag in de dans.
Naam Biodanza docent(en)
Anneke Blokzijl
Dag(en)
dinsdag
Tijdstip(pen)
19.30-21.30 , inloop vanaf 19.15
Locatienaam
CreatiefCentrum Inside Out, Brinkhoekweg 2 in Zwolle
Adres
Brinkhoekweg 2
Postcode
8032 LS
Plaatsnaam
Zwolle
Telefoonnummer
06-12352919
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent