Proeflessen- introductiegroep Biodanza in Zwolle met Anneke: NIEUWE start groep op 2 april ’24

NIEUW!!!! op dinsdagavond 2 april start een introductie/beginnersgroep, met deelnemers die al een aantal weken dansen en ook voor startende dansers.

JIJ BENT WELKOM OM DAARBIJ AANTESLUITEN… als je op 2 april start kan je beginnen met een introductieaanbieding van 8 lessen voor €98,00. De dinsdagen daarna kan je instromen met een introductiekaart van 3 lessen (4 weken geldig) voor €35,00. Daarna kan je een leskaart nemen. Mail of bel me als je belangstelling hebt.

Bij voldoende deelname kan deze groep blijvend zijn t/m de zomervakantie. Hoe meer dansers, hoe meer plezier.

De tijden zijn van 19.30 tot ongeveer 21.00/21.30 uur (deur is open om 19.15). De les begint om 19.30 uur met een deelronde en een stukje theorie m.b.t. het thema van de les.

We dansen op de zolder bij Creatief Centrum Inside-Out, Brinkhoekweg 2 in Zwolle

Biodanza is ‘de dans van het leven’ en beïnvloed jouw manier van bewegen door het leven op een positieve wijze. De muziek nodigt je hiertoe uit en de groep geeft hierin stimulans en spiegels en… vooral plezier. Dansen is bewegen op vele manieren en dat wil ik je graag laten ervaren in deze groep. Gewoon omdat dansen plezier geeft en de gezondheid van lichaam en mind bevorderd.

En zo land de droom van Rolando Toro steeds meer op de aarde; om de hele wereld te laten dansen. 

Kom je ook dansen?

Heb je interesse, kijk op de website van www.biodanzainzwolle.nl of geef je op via info@biodanzainzwolle.nl en ik neem contact met je op.
Wees welkom! En ik ontmoet je graag in de dans.
Hartelijke dansgroet,
Anneke
Naam Biodanza docent(en)
Anneke Blokzijl
Dag(en)
dinsdagavond
Tijdstip(pen)
19.30 - 21.15 uur , inloop vanaf 19.15
Locatienaam
Zwolle
Adres
Brinkhoekweg 2
Postcode
8032 LS
Plaatsnaam
Zwolle
Telefoonnummer
06-12352919
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent