Wekelijks Biodanza in Leidschendam op vrijdagochtend

Wat leuk dat je nieuwsgierig geworden bent naar Biodanza! De dans van het leven.

Ik ben Susan Leemans en heb ruim 5 jaar Biodanza gegeven in Bergen op Zoom en regio. Na de verhuizing terug naar mijn roots ben ik vanaf september 2023 weer in Rotterdam les gaan geven.

Vanaf november 2023 zet ik de lessen op vrijdagochtend in Leidschendam van mijn collega Hannie voort.

We dansen van 10.15 uur tot ca 12.15 uur. Vanaf 10.00 uur staat de deur voor je open.

De kosten zijn voor een kennismakingstraject 3 x voor € 36 in 4 achtereenvolgende weken, een losse les is € 17 en 10x voor € 150 op te maken in 12 achtereenvolgende weken.

Je bent van harte welkom om met ons mee te doen. Danservaring is niet nodig, we bewegen zonder woorden en danspasjes. Jong en ouder, man en vrouw, lenig en minder lenig, iedereen kan het!

We beginnen de lessen met actieve oefeningen die de vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft worden de oefeningen rustiger, zodat je lichaam ontspant en nieuwe energie kan opdoen.

Ik nodig je van harte uit om je op de klanken van allerlei muzieksoorten mee te laten nemen op een dansende reis. Je komt in beweging op je eigen unieke manier; alleen, in tweetallen en in groepjes. Plezier hebben en genieten staan bovenaan. Voel de vrijheid van in het moment zijn en ontdek weer je eigen vitaliteit. Een les duurt ongeveer twee uur.

We dansen het liefst op blote voeten of zachte dansschoentjes of anti-slipsokken om een meer natuurlijke manier van bewegen te bevorderen.

Kom je ook samen met ons in beweging? Meld je dan aan via e-mail info@biodanzanatuurlijkdansen.nl of telefoon 06-16168384. Meer info kun je teruglezen op www.biodanzanatuurlijkdansen.nl.

 

Zullen we zeggen tot dan(s)?

hartegroet, Susan Leemans

Naam Biodanza docent(en)
Susan Leemans
Dag(en)
vrijdagochtend
Tijdstip(pen)
10.15 - 12.15 inloop vanaf 10.00
Locatienaam
Wijkvereniging Het Koophuis
Adres
Piet Heinstraat 39
Postcode
2266 KN
Plaatsnaam
Leidschendam
Telefoonnummer
06 1616 8384
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent