wekelijkse groep in Utrecht met Jantine Gerbscheid

Biodanza betekent letterlijk ‘de dans van het leven’.

Dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontplooien. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt je uit expressie te geven aan wie jij bent. En de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Een ontmoeting zonder woorden kan zo veelzeggend zijn. Het kan je raken op zielsniveau.
Voor Biodanza heb je geen danservaring nodig of een goede conditie. Het gaat niet om het maken van mooie bewegingen, maar om uitdrukking geven aan wat in jou leeft.
De muziek waarop gedanst wordt tijdens Biodanza varieert van Zuid-Amerikaans tot jazz en van klassiek tot pop. Bij iedere oefening hoort andere muziek: ritmisch en energiek, melodisch of verstild. Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep.
Biodanza helpt om in contact met je lichaam en gevoel te komen, en het denken even uit te schakelen. Door regelmatig Biodanza te doen kun je meer plezier en vertrouwen krijgen in het leven; stress neemt af en je levenslust, affectiviteit en creativiteit nemen toe. Zo nodigt Biodanza uit tot voluit leven!

Weet je welkom om kennis te komen maken met Biodanza. Dat kan d.m.v. drie proeflessen voor de prijs van 2 losse lessen. De ervaring leert dat je na deze drie lessen goed weet of Biodanza iets voor je is en kun je besluiten of je wilt blijven dansen.
Aanmelden graag telefonisch 06-30966755 of per email: info@lichtvoetig.nl
Kijk op de site: www.lichtvoetig.nl voor meer actuele informatie.

Op dit moment heeft deze Biodanzagroep een gevorderd niveau. Mensen met Biodanza-ervaring zijn het hele jaar welkom om in te stromen. Mensen zonder Biodanza-ervaring kunnen één  per jaar instromen. **Zo is september / oktober altijd een goed moment om kennis te maken met Biodanza.**

Stuur een mailtje naar info@lichtvoetig.nl , liefst met je telefoonnummer, dan kunnen we overleggen wat het beste moment is om te starten.

NB dit is 17 jaar lang de groep van Renée Mars geweest. Sinds oktober 2022 ben ik de vervangend docent in deze groep. Renée zal de groep zomer 2024 definitief overdragen.

Heel graag tot dan(s)

Naam Biodanza docent(en)
Jantine Gerbscheid
Dag(en)
dinsdag avond
Tijdstip(pen)
20:00 – 22:00 uur
Locatienaam
Montessorischool
Adres
Schoolplein 6
Postcode
3581PX
Plaatsnaam
Utrecht
Telefoonnummer
06-30966755
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent
Naam Biodanza docent(en)
Jantine Gerbscheid
Dag(en)
dinsdag
Tijdstip(pen)
20-22
Locatienaam
Montesorischool
Adres
Schoolplein 6
Postcode
3581PX
Plaatsnaam
Utrecht
Telefoonnummer
E-mailadres Biodanza docent
Website Biodanza docent