Biodanza voor mannen, vrouwen en koppels

Naast de reguliere groepen worden voor mannen, vrouwen en koppels ook speciale verdiepende dagen, weekenden enz. georganiseerd.

Biodanza met mannen

Mannengroepen zijn ontstaan vanuit een innerlijke drive om samen met mannen te dansen en bewegen. Biodanza biedt mannen de mogelijkheid om broederschap te ervaren. Geen concurrentie, alle mannen zijn gelijk en tevens hebben ze ieder hun eigen kwaliteiten. Dit laten ze elkaar zien in en door de dans. Het broederschap zijn we veelal kwijt geraakt in onze cultuur, met name door het individualisme, thuiswerken en social media. De kracht van samen is om je te verbinden en er wederzijds van te groeien.

Lees hier de ervaringen

Klik hier voor een docent die les geeft aan mannen

Biodanza met vrouwen

Biodanza voor vrouwen is gericht op het bekrachtigen en vieren van je vrouw-zijn. Biodanza biedt vrouwen de mogelijkheid om zusterschap te ervaren. Onze jachtige maatschappij doet ongemerkt veelal een beroep op mannelijke kwaliteiten, zoals daadkracht, focus en efficiëntie. Om als vrouw in balans te blijven is het essentieel om daarnaast een diepe verbinding te voelen met je zachte, ontvankelijke en intuïtieve vrouwelijke natuur.

Klik hier voor een docent die les geeft aan vrouwen

Biodanza met koppels

Biodanza met koppels is gericht op liefdespartners die hun relatie willen verdiepen. Door de dansen en oefeningen kom je op nieuwe manieren met elkaar in contact. Dat geeft een verdiepende impuls aan de relatie. Hiervoor zijn speciale dansoefeningen ontwikkeld.

Klik hier voor een docent die les geeft aan koppels

Geen resultaten

Probeer nogmaals te zoeken met andere criteria.