biodanza – opleiding R’dam start een nieuwe opleidingscyclus in  weekend 16/17 oktober

 

Wil je jezelf al dansend transformeren naar een leven in de stroom? Kom dan naar het Open schoolweekend van de biodanza-opleiding van de SRT biodanza school Rotterdam op zaterdag 16/17/oktober in Gouda.

De wedergeboorte van de school vanuit passie

We hebben moed, doorzettingsvermogen, intense liefde en levenslust nodig om ons onvoorwaardelijk te kunnen verbinden met het leven. Aspecten die we gaan omarmen in de nieuwe biodanza opleidings-cyclus die start in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober. Het opleidingstraject omvat 28 schoolweekenden, 3 seminars, 1 minoutaurus project, lesgeven onder supervisie en het schrijven van verslagen plus een monografie. Uiteraard maakt het volgen van de wekelijkse lessen ook deel uit van het opleidingstraject. Dominique van Breenen: ‘Mijn insteek voor de school is om vanuit mijn magische krachten de magiër te zijn en dit over te brengen aan de mensen die in de school van Rotterdam hun pad willen voortzetten’.

Vrijheid vanuit innerlijke liefde

In de opleiding leer je om vanuit innerlijke verbinding en eigen verantwoordelijkheid volledig op jezelf te vertrouwen. Hiertoe ga je ervaren dat je de echte lessen van het leven altijd leert in kleine stapjes, stapje voor stapje. Uiteindelijk gaat dit je de vrijheid geven waar je al zo lang naar verlangt.

Na 24 gevolgde schoolweekenden heb je de mogelijkheid om je eigen groep op te zetten, je gaat dan lesgeven onder supervisie. Aan het ‘einde’ van de reis schrijf je een monografie over je proces of een theoretisch onderwerp. In het gehele traject word je begeleid door een mentor in de vorm van een tutor en of didactisch docent.

Dromen laten uitkomen vanuit je krachtige zijn

Betekenisvol werk, biodanza gaat over de wijsheid die te vinden is in het leven, niet in boeken alleen. Het je realiseren dat we verlangens nodig hebben om de verbinding met het leven te ervaren. Met iedere verwezenlijking zakken we steeds iets meer in onze kern en daarmee in ons authentieke zijn.

Afronding van de opleiding geeft je nieuwe mogelijkheden: naast het lesgeven aan wekelijkse groepen, heb je door specialisaties te volgen kansen om in de zorg, ziekenhuizen, bedrijven, met kinderen, ouderen, etc. aan de slag te gaan. In het dagelijkse leven ga je steeds meer de magische werking ervaren van de wereld. Zo ga je bijvoorbeeld vriendschappen, hobby’s, relaties heel anders beleven. Er is daarmee een leven voor en een leven na de opleiding.

Directeur van de school: ik ben Dominique van Breenen, de oudste van drie broers, geboren, getogen en woonachtig op de Utrechtse Heuvelrug.

Ik ben in verschillende rollen (als student, tutor en als didactisch docent) aangesloten geweest/ nog aan de biodanza opleidingen in Amsterdam, Utrecht, Milaan en Rotterdam. Ik heb lesgegeven aan biodanza-opleidingen in binnen- en buitenland en ben getraind in onder meer biodanza in organisaties en het Laboratorium van Creativiteit. Op de Open dag en het eerste schoolweekend van de school ga ik mij helemaal open stellen en gaan jullie mij beter leren kennen. Tevens leren jullie dan het team beter kennen.

 

 

 Praktische informatie open schoolweekend:

Programma
Zaterdag
10.30-11.00 inloop
11.00-18.00, maximale uitloop tot 18.30u.
Zondag:
10.00-10.30 inloop
11.00-18.00

Locatie:
Het Vijfde Huis, Gouda

Lunch:
Neem iets lekkers mee om samen te delen.

Kosten:
€ 160,- voor het Open weekend. Te betalen of over te maken op NL59RABO 0116 4773 69 t.n.v. D. van Breenen ovv je naam en datum open dag.

Opgave en verdere info:
dominique@biodanzaschoolrotterdam.nl, Dominique van Breenen: 030-6959278

Agenda biodanza-opleiding Rotterdam:
16-17 oktober: (1) het openingsweekend: ‘De Kosmische Mens’
20-21 november: (2) ervaren we het thema ‘Leven’
18-19 december: (3) beleven we ‘Het Hier en Nu’

In het gehele eerste jaar van de opleiding kun je instromen. In de eerste twee jaar van de opleiding ligt de nadruk op persoonlijke ontwikkeling.