ROLANDO TORO SCHOOL VOOR BIODANZA UTRECHT

Voor iederebiodanza-utrecht-1en die geraakt is door het biodanzasysteem, en zich wil verdiepen, laten inspireren, leren, en voeden, is er de mogelijkheid om te starten met de opleiding in september 2019 bij de School voor Biodanza Utrecht. Ook als je al docent bent en de behoefte voelt dagen en/of weekenden te herhalen ben je van  harte welkom. We dansen op een fijne plek in Soest met ruimte en natuur om ons heen (Democratische school De Ruimte, Insingerstraat 39).
Het weekend start op zaterdagochtend om 09.30 en eindigt op zondag om 18.00 uur. Er is geen overnachtingsmogelijkheid, maar in de buurt zit de Stayokay Soest, waar studenten die van ver komen, gebruik van maken.

De opleiding duurt ruim drie jaar, waarna een jaar van supervisie volgt tijdens het starten van een eigen groep en het schrijven van een monografie. In de eerste twee jaar ligt de nadruk op je persoonlijk proces; het derde jaar is meer didactisch en gericht op docentschap. De opleidingsweekenden vinden ieder vierde weekend van de maand plaats. Daarnaast is er een aanvullend programma dat onderdeel is van de cyclus: het Minotaurus project en 2-3 seminar weekenden. In totaal kun je rekenen op 31 weekenden.

 

Iedere school heeft een eigen identiteit. Zo ook deze. Het bijdragen aan jouw bewustzijnsontwikkeling, zodat je vanuit een gegronde eigen identiteit vorm kunt geven aan je leven en je (eventuele) docentschap, neemt bij ons een belangrijke plek in.

Je bent van harte welkom en als je meer wilt weten ga dan naar www.biodanzaschoolutrecht.nl.

Monique Hoed is directeur van de opleiding.

Voor meer informatie:
biodanzaschoolutrecht@gmail.com
06-13308157