ROLANDO TORO SCHOOL VOOR BIODANZA UTRECHT

Voor iederebiodanza-utrecht-1en die geraakt is door het Biodanza systeem, en zich wil verdiepen, laten inspireren, leren, en voeden, is er de mogelijkheid om te starten met de opleiding in april 2016 bij de School voor Biodanza Utrecht. Ook als je al docent bent en de behoefte voelt dagen en/of weekenden te herhalen ben je van harte welkom. We dansen op een fijne plek in Soest en de intentie is om vanaf september een residentiële plek te vinden met overnachting.

 

Het weekend start op zaterdagochtend om 09.30 en eindigt op zondag om 18.00 uur.

De opleiding duurt ruim drie jaar, waarna een jaar van supervisie volgt tijdens het starten van een eigen groep en het schrijven van een monografie. De tien opleidingsweekenden vinden ieder vierde weekend van de maand plaats.

Je bent van harte welkom en als je meer wilt weten ga dan naar www.biodanzaschoolutrecht.nl.

Monique Hoed en Merijn Oudheusden zijn samen directeur van de opleiding, maar Monique zal het eerste schooljaar van april 2016 t/m maart 2017 invullen, omdat Merijn een sabbatical heeft.

Iedere school heeft een eigen identiteit. Zo ook deze. Het bijdragen aan jouw bewustzijnsontwikkeling, zodat je vanuit een gegronde eigen identiteit vorm kunt geven aan Biodanza, voor jezelf en voor anderen, neemt bij ons een belangrijke plek in.

Voor meer informatie:

Monique Hoed, directeur, 06-13308157

Merijn Oudheusden, directeur, 06-19936028 (vanaf april 2017)

Heidi de Wit, organisatie