Brenda van Broekhoven

Website
 

Biodanza ontdekte ik rond 2006 en verwonderde me direct. Het maakte iets wakker waar ik heel blij van werd en word. Dans is voor mij een spontane manier van uiten en genieten. Zowel de kracht van het aardse voelen, als de innerlijke hemelse diepte van de dans. Als ik dans, voel ik het leven volop en kom ik in het “hier en nu”. In Biodanza kan ik de ander écht ontmoeten wat me een diep gevoel van zin en geluk geeft. De ander is een spiegel waarin ik mijzelf herken en waardoor ik verbondenheid ervaar. Dans is ook simpelweg iets waardoor ik me vitaal voel. Ik voel de kracht en stroming in mijn lichaam. Na het dansen van een vivencia (een Biodanza les) voel ik rust, zachtheid, ontspanning, vreugde en energie.

Ik geef maandagavond les in Diever, en regelmatig  weekenden of retraites.
Daarnaast organiseer ik graag vakantiereizen. In het verleden dansten we in Frankrijk bij Ecolonie, reisden we door Oeganda en stond een reis naar Brazilië op punt van vertrek. Kijk op mijn website voor het actuele aanbod.

Mijn roots en achtergrond
Ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Capelle aan den IJssel. Mijn ontdekkingstocht naar het leven kreeg vorm toen ik technische natuurkunde studeerde op de TH Rijswijk. Ik ging meer begrijpen waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Mijn loopbaan in het bedrijfsleven ontwikkelde zich in diverse commercieel-technische en leidinggevende functies. Ik sloeg mijn vleugels uit en kreeg prachtige kansen in diverse banen. Ik zag veel van de wereld en reizen is nog steeds iets wat ik graag doe. Naast de opleiding tot biodanza facilitor, ben ik gecertificeerd NLP trainer, facilitator voor organisatie opstellingen en rondde ik in 2012 de 3-jarige Zijnstraining af bij de school voor Zijnsorientatie.

In 2007 startte ik mijn eigen bedrijf als zzp’er : Heart Beat Evolution. Nog lange tijd leidde ik innovatieve internetprojecten voor organisaties. Tegenwoordig richt mijn werk zich voornamelijk op het geven van biodanza. Het is mijn ambitie om meer biodanza te geven in organisaties dat is afgestemd op doelen van de organisatie en de omgeving met collega's. Dit vraagt een andere aanpak en taal bij het geven van de biodanza workshops. Met mijn achtergrond in het zakenleven en afgeronde specialisatie in organisaties, wil ik graag helpen om die vertaalslag graag maken. Het brengt in organisaties meer levendigheid en dat uit zich in een vitale en liefdevolle organisatie waar mensen graag werken en stralend zijn.

Wil je met jou team de kracht van biodanza ervaren, dan ga ik graag met je in gesprek.
www.biodanza-rotterdam.nl en  www.heartbeatevolution.com

Evenementen van Brenda

Weekend “Voluit genieten” za 7 oktober om 10:00Herberg Het Volle Leven, Appelscha Docente: Brenda van Broekhoven

Duik in het plezier van het bewegen en de lijfelijkheid van de dans. Een vreugdevol, sensueel biodanzaweekend op een prachtige locatie in het Drents Friese Wold.
Een weekend van genieten, verwennen en voor liefhebbers van een uitstekende keuken.

Festival der Liefde wo 3 juli om 12:00Biodanzasalon Docente: Brenda van Broekhoven

Dans biodanza en je hartbewustzijn groeit. Op het festival der liefde kun je naar hartelust exploreren, verzachten, openen en genieten. Diverse facilitators zullen je meenemen op dansende ontdekkingstocht.

Specialisaties van Brenda

 • Het Voorgevoel van de Engel (Extensie)


  Jaar: 2017
  Docent: Nadia Costa
 • Hart van Transformatie (Extensie)


  Jaar: 2014
  Docent: Philippe Lenaiffe
 • Biodanza in organisaties (Specialisatie)


  Jaar: 2015
  Docent: Hubertus Scheidlberger
 • Biodanza stem en percussie (Extensie)


  Jaar: 2018
  Docent: Sergio Cruz
 • Biodanza in de natuur (Extensie)


  Jaar: 2019
  Docent: Eliane Matuk
 • Tutor training (Overig)


  Jaar: 2018
  Docent: Eliane Matuk
 • De boom van verlangens (Extensie)


  Jaar: 2022
  Docent: Silvia Eick
 • Het Numineuze Onbewuste (Extensie)


  Jaar: 2017
  Docent: Silvia Signorelli en Fransesco Binfaru00e9
 • Biodanza en tarot (Extensie)


  Jaar: 2021
  Docent: Silvia Eick