Denny van Dop

Website
Groepen
Zoetermeer, elke vrijdagavond om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

Wil je meedoen? Superfijn!
Er zijn in Zoetermeer nog een paar plaatsen vrij voor ervaren dansers; als je twee jaar reguliere biodanza (of vergelijkbare) ervaring hebt, dan ben je van harte welkom om in te stromen. Stuur me aub een email of bel me als je met deze groep wil kennismaken. Dan ben je welkom om een paar maal te komen dansen. Daarna voelen en besluiten we samen of deze groep geschikt is voor jou.

Tarieven
Na aanmelding ontvang je verdere informatie over de locatie en tarieven die ik hanteer.

Over mijzelf
Jaren geleden, toen ik onbewust niet zo lekker in mijn vel zat, zei iemand tegen mij: "Weet je wat jij moet gaan doen?! Dansen en bewegen, zodat je beter kan gaan voelen!". Dat voelde heel vreemd en beangstigend voor mij, want dansen dat kon ik niet, durfde ik niet en wilde ik ook niet. Daarnaast begreep ik ook niet waarom degene mij dat adviseerde. Totdat ik rond 2008 in aanraking kwam met biodanza. Toen veranderde bijna alles.

Op de ritmes, melodieën en klanken van muziek ging ik bewegen, dansen. Steeds meer en meer ging ik er van genieten. Bewegen helemaal vanuit mijn eigen gevoel. In contact met mijzelf en van daaruit met anderen. Beetje bij beetje ging ik mijzelf steeds anders voelen. Een omschrijving van mijzelf: een invoelend, Aards man-mens die met luchtigheid en humor, maar ook met realiteit het leven tegemoet treedt.

Biodanza brengt mij naast een goede conditie, beweging, dans, vrijheid, vrolijkheid en een vergroot gevoel van liefde voor het leven.

Omdat biodanza zo uniek is, wil ik graag iedereen zelf de kans geven biodanza te kunnen ervaren, dat is de reden waarom ik les geef.

Overig
Naast deze weekgroep geef ik af en toe een workshop bij festivals en organiseer ik samen met mijn partner "Biodanza voor Geliefden".

Denny op video
Mijn pitch op Youtube.

Contact
Denny van Dop
mobiel: 06-50579244
​email: denny.van.dop@biodanza.nl
Kamer van Koophandel-nummer: 61432288
Rekeningnummer: NL27TRIO 0379 2978 76 t.n.v. Denny van Dop

Liefdevolle groet en ik hoor graag van je,
Denny van Dop

Weekgroepen van Denny

Extensies gevolgd door Denny

 • Cirkel van Archetypen (Extensie)


  Jaar: 2014
  Docent: Raul Terren/Veronica Toro
 • Identiteit en zelfwaardering (Extensie)


  Jaar: 2017
  Docent: Helene Levy-Benseft
 • Biodanza voor ouderen (Specialisatie)


  Jaar: 2019
  Docent: Nadia Costa Robin