Diana Zijlmans

Website
Biodanza kwam in 2001 op het juiste moment in mijn leven bracht zelfvertrouwen, genot, rust, liefdevolle tederheid en levensvreugde. Ik voelde dat ik steeds meer mijzelf kon zijn, een oprecht contact kreeg met de mensen in mijn omgeving. Graag wilde ik dit doorgeven deze meer complete ervaring van leven in welzijn.
In Amsterdam en Brussel heb ik de opleiding tot facilitator gevolgd . Vanaf 2005 geef ik les in wekelijkse groepen. Op dit moment zijn dat 2 groepen in Eindhoven en Sinds 2008 ben ik directeur van de biodanza school in Eindhoven waar ik met veel plezier het proces van mensen begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling en mensen die biodanza willen gaan faciliteren. Leven in de stroom, beweging en rust, liefde en tederheid, aandacht en vernieuwing daardoor meer expressie kunnen geven aan mijn potentieel en samen met de ander.

Het leven centraal stellen, biedt mij elke dag weer nieuwe groeimogelijkheden in liefhebbende vrouw/moeder/dichter/dromer/natuurbeleven/reiziger, kortom; "levensgenieter" te zijn.

Weekgroepen van Diana

Evenementen van Diana